Ana Ivanović - šta voli, a šta ne kod muškaraca

- Pozitivna sam, osetljiva, pažljiva i porodična sam osoba - predstavila se Ana u nekoliko reči.

Ana Ivanović progovorila je o privatnom životu. Ona je za italijansko izdanje časopisa “Men’s Health” pričala o tome kakve muškarce voli, zašto ne misli da je seks simbol i otkrila šta muškarci treba da urade da bi je osvojili.

Na pitanje kako reaguje na opaske da je seks simbol, naša teniserka je rekla:
- Svaka žena uživa u takvom komplimentu, i ja se ne razlikujem. Ali ne shvatam to previše ozbiljno, i definitivno ne vidim sebe na taj način!

Ana je otkrila i način da muškarac osvoji njeno srce.

- Ne volim momke koji previše forsiraju, pa bih mogla da kažem da mi pokloni nisu važni na početku veze. Želim da vidim iskrenost, lepe manire i smisao za humor.

A onda je, na pitanje kakve momke voli, bila prilično jasna:
- Volim momke koji su možda malo staromodni, sa dobrim porodičnim vrednostima, koji ženu tretiraju na pravi način. Ne volim aroganciju. Volim inteligentne momke sa kojima možete da razgovarate o različitim stvarima. Ako su visoki i zgodni, još bolje - rekla je jedna od najlepših sportistkinja sveta.

Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima, i voli da čita.

- Čitam dosta romana, često trilere. Volim i da gledam filmove, a povremeno pokušavam da popravim svoj španski - kaže Ivanovićeva.

Kada je reč o tenisu, Ana je sebi postavila više ciljeva, ali glavni je da se do kraja godine vrati među prvih osam na ATP listi.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP