Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Upoznajte Samsung GALAXY S III mini (VIDEO)

Kompanija Samsung predstavila je model GALAXY S III mini, kompaktnu verziju GALAXY S III. GALAXY S III mini ima "odlične performanse, intuitivnu lakoću korišćenja i dizajn inspirisan prirodom kao kod modela GALAXY S III i spakovano u kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0"."

„Model GALAXY S III je predstavio nov koncept smart telefona koji je stekao ogromnu popularnost širom sveta. Sada se radujemo što možemo da taj revolucionarni dizajn, intuitivnu upotrebu i inteligenciju predstavimo i kod modela GALAXY S III mini, samo u kompaktnijoj formi“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik i direktor poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics. „I dalje ulažemo maksimalne napore da pružimo izuzetna mobilna iskustva kako bismo ispunili najrazličitije potrebe naših korisnika.“
GALAXY S III mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije, čak pre nego što pitate.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III mini poseduje isti revolucionarni dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Ultra-minimalistički zaobljeni okvir ovog modela nudi izuzetno prirodan osećaj, a takvo osećanje stvaraju i ekran inspirisan prirodom, teme za displej i melodije zvona. Lepi Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža sadržajan doživljaj gledanja koji vam omogućava da pregledate multimedijalne i internet sadržaje u blistavim i kristalno jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.


Model GALAXY SIII mini je opremljen inteligentnom tehnologijom koja je osmišljena tako da interakcija sa telefonom bude izuzetno prirodna i intuitivna. S Voice, Samsungov napredni softver za prepoznavanje prirodnog jezika, omogućava vam da svojim glasom otključate telefon pomoću jednostavnih i prilagođenih komandi, ili da puštate svoje omiljene pesme, povećavate ili smanjujete jačinu zvuka, organizujete svoj raspored, ili automatski uključite kameru i počnete da slikate.

GALAXY S III mini razume i vašu gestikulaciju čime korišćenje telefona postaje lakše i prirodnije. Sa funkcijom Smart Stay, kamera telefona prati vaš pogled tako da će ekran ostati osvetljen dok god gledate u njega. Dok čitate poruku koju vam je poslao prijatelj, funkcija Direct Call vam omogućava da ga automatski pozovete jednostavnim podizanjem telefona do uha, a funkcija Smart Alert vas obaveštava o propuštenim pozivima ili nepročitanim porukama čim podignete telefon.

Razmena sadržaja putem modela GALAXY S III mini je veoma jednostavna i brza: njegova funkcija S Beam vam dopušta da objavite muzičku datoteku od 10MB za samo dve sekunde jednostavnim dodirom drugog uređaja sa funkcijom S Beam, uključujući GALAXY S III ili GALAXY Note II, čak i bez Wi-Fi ili mobilnog signala. Funkcija Buddy photo share takođe omogućava jednostavnu i trenutnu razmenu fotografija sa prijateljima, bilo direktno sa kamere telefona ili iz foto-galerije.

GALAXY S III mini – specifikacije proizvoda
Mreža     HSPA 14.4/5.76 900/1900/2100

EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
Displej     4.0” WVGA Super AMOLED
Čipset     Dual Core 1GHz
OS     Android™ 4.1 (Jelly Bean)
Kamera     5MP AF + LED Flash / VGA Front
Video     H.264, MPEG-4, H.263, VC-1,

SorensonSpark, WMV7, WMV8

snimanje/plejbek: 720p
Audio     MP3, AMR-NB,AAC/AAC+/eAAC+,

WMA, OGG(Vorbis), FLAC
Dodatne funkcije     Game/Video/ Readers/Music Hub
Kies, KiesAir
FM Radio (RDS)
TouchWiz
Google™ mobilni servisi     Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude

Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies

Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Places, Google Navigation, Google Downloads
Konektivnost     WiFi a/b/g/n, WiFi HT40

GPS/GLONASS

NFC

Bluetooth® 4.0(LE)
Senzor     Akcelerometar, digitalni kompas, Proximity, žiroskop
Memorija     8/16GB ROM+ 8Gb RAM,

Mikro SD do 32GB
Dimenzije     121.55 x 63 x 9.85 mm, 111.5 g
Baterija     1,500 mAh

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP