Voditeljka bez gaćica intervjuisala Dačića

Novinarku su tokom lažnog intervjua Nemoguća misije smestili preko puta premijera, a ona je slučajno nespretno raširila noge da bi se videlo da nema gaćice, pri tome je sve vreme oponašala Šeron Stoun u "Niskim strastima".



Premijer Srbije i ministar policije Ivica Dačić umalo da bude žrtva Nemoguće misije koja mu je namestila atraktivnu novinarku koja je pokušala da ga tokom intervjua zavede, ali srpski premijer nije upao u njenu zamku.

Da bi izazov za Dačića bio što veći, novinarku su smestili preko puta njega, a ona je slučajno nespretno raširila noge da bi se videlo da nema gaćice, pri tome je sve vreme oponašala Šeron Stoun u "Niskim strastima", zbog čega su momci odlazili nekoliko puta u bioskop da bi odgledali tu scenu, pokušavajući da odgonetne da li je Šeron imala gaćice ili ne.

Naime, reč je o skrivenoj kameri Nemoguće misije, a autori su želeli da vide reakciju premijera kada bude video da voditelja ne nosi donji veš dok razgovara s njim. Kako je se završila Nemoguća misija pogledajte premijerno u četvrtak 31. januara od 18 sati na sajtu www.nemogucamisija.com.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP