Brushalteri kakve znamo postaju prošlost?

Sadašnji grudnjaci, odnosno korpe koje se mere veličinama A,B,C i D, uskoro bi mogli biti zamenjeni grudnjacima čije će se korpe prilagođavati volumenu, odnosno obliku grudi.

Najnoviji proizvod američke kompanije "Jockey International" koja proizvodi i distriburia donji veš, zameniće čuvenu D korpu grudnjakom po imenu "Jockey Bra". Zaposleni u kompaniji smartaju da su dosadašnji grudnjaci loše označeni, odnosno da su veličine loše, jer fokus treba da bude na volumenu.

Umesto tradicionalnih veličina označenih sa A, B, C i D uskoro bismo na tržištu mogli pronaći grudnjake koji su označeni brojevima, veličina od 1 do 10, a u čijem će se merama naći oko pedeset kombinacija koje bi trebalo da odgovaraju svim oblicima grudi.

"Osam godina smo radili na razvoju novog tipa grudnjaka koji se bazira na volumenu. Posle brojnih istraživanja otkrili smo najbolje rešenje za koje mislimo da će konačno zadovoljiti većinu žena", rekla je Sali Tomkins iz istraživačkog tima kompanije "Jockey International".

Ukoliko želite da budete prve koje će isprobati novu generaciju grudnjaka, možete ga naručiti na internet stranici ove kompanije, za 20 dolara. U paketu će vam stići grudnjak i 10 plastičnih korpi različitih veličina, traka za merenje i uputstvo za korišćenje.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP