Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Šta sve pitamo Google?

Foto: google.com/doodles
Postoji li Deda Mraz, kako izlečiti slomljeno srce, zašto muškarci imaju bradavice... Australijska kompanija "Search Factory", specijalizovana za optimizaciju internet stranica, sprovela je istraživanja o pitanjima koja postavljamo Googleu.

Australijska kompanija "Search Factory", specijalizovana za optimizaciju internetstranica, sprovela je istraživanja o pitanjima koja postavljamo Googleu.

Iako se može lako pretpostaviti da ima mnogo bizarnih i nesvakidašnjih pitanja, jer je internet za to pravi Eldorado, istraživanje donosi tačan pregled najučestalijih neobičnih pitanja.

Najčešće pitanje je o tome postoji li Deda Mraz, u Australiji ovo pitanje mesečno postavi 60.500 korisnika. Sledi pitanje o razlozima ulaska u brak, koje mesečno postavi 40.000 korisnika, i o tome kako dobiti na lotu.

18.000 korisnika interneta zanima zašto muškarci imaju bradavice, a isto toliko njih Googleu postavlja pitanje da li je Lady Gaga muškarac i kako pozvati dečka na sastanak.

Gotovo 10.000 korisnika zanima kako izlečiti slomljeno srce, oni manje romantični žele da znaju kako izvršiti ubistvo i pritom proći nekažnjeno. To pitanje mesečno u pretragu unese oko 2.000 ljudi.

Na dnu lestvice je pitanje o tome kako sakriti leš; od Googlea na ovu nedoumicu odgovor traži oko 1.000 korisnika pretraživača mesečno.

Izvor: B92   

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP