Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Srbin izumeo brushalter za povećavanje grudi bez operacije

Čudotvorni vibrirajući grudnjak koji može da poveća ženske grudi za jedan broj bez operacije trenutno se testira u Sjedinjenim Državama, a njegov izumitelj je 30-godišnji Milan Milić iz Lazarevca.


 Foto: PrintScreen DailyMail

Milić tvrdi da njegov izum povećava grudi, čini ih "živahnijima" i približava jednu drugoj - za samo nedelju dana. A ukoliko njegov grudnjak prođe ozbiljna i stroga testiranja, mogao bi ženama širom sveta da pomogne da imaju veći dekolte bez odlaska pod nož.

Milić, koji inače radi kao obezbeđenje, počeo je da istražuje alternative operaciji grudi nakon što mu je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi. Pre nego što je napravio prototip proveo je "mesece u proučavanju", a sad je svoj izum, koji je nazvao E bra, odneo u SAD na testiranje.

Grudnjak je patentiran preko Interneta, do sad je testiran na nekoliko žena u Evropi uz "neverojatne rezultate", a u SAD-u se stvari odvijaju u sličnom tonu: na jednom testiranju u Majamiju, koje nadgleda specijalista, doktor Mihael Salzhauer, 49-godišnjoj su se Sabrini Molinar sa Floride grudi su se povećale za jedan broj, nakon što je Milićev grudnjak nosila 15 minuta dnevno, sedam dana za redom. Ona tvrdi da to povećanje ima veze isključivo sa grudnjakom, bez uticaja bilo kojeg drugog faktora.

Isto tvrdi i studentkinja Andrena, takođe iz Majamija, koja je grudnjak testirala u maju. Ona je potvrdila i da su joj grudi do sad ostale iste veličine, tri meseca nakon povećanja. Dodala je i da nema nikakvih negativnih posledica, a isto je potvrdio i spomenuti lekar, koji inače nosi nadimak Dr. Majami i koji je zatražio "rigorozno kliničko testiranje", kako bi se temeljnije nadgledale žene koje žele na ovaj način da pokušaju da dobiju veće grudi.

Milan ne želi da govori o tehnologiji koju je koristio za izradu grudnjaka, niti princip na kojem radi dok se proizvod ne pojavi na policama, ali osnovna premisa je da vibracije u grudnjaku povećavaju prokrvljenost i poboljšavaju cirkulaciju.

- Proces je prirodan. Kad smo istražili ljudsko telo, smislili smo način da povećamo grudi, manipulacijom tela, odnosno manipulacijom tkiva i mišića. Ne želim da otkrivam detalje, jer tek dobijamo patente i pokrećemo firmu. Ali, proces nije bolan, nema štetne radijacije, sve je potpuno zdravo i sigurno za okolinu i sve ostalo - poručio je on.

S druge strane, doktor Majami je rekao: "Sve je moguće. Ja sam otvorenog uma - svi dobri naučnici trebali bi da budu otvoreni za nove ideje. Ne možete ovo samo otpisati, morate sačekati i videti. Ako će ovo da funkcioniše, mora se otkriti zašto funkcioniše. Možete zamišljati brojne teorije, ali nećemo znati dok se klinički ne testira".

Milan je poručio da još usavršava svoj izum i da je "istraživanje proces koji traje". Za cenu se još nije odlučio. Njegova djevojka Jelena, koja je navodno prva isprobala grudnjak još pre dve godine, još uvek je zadovoljna rezultatima.

Autor: dailymail.co.uk / 24sata.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP