Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Vaš horoskop za 2016. godinu

Za vas smo pripremili brzi astro vodič kroz 2016, koja je, po numerologiji, godina devetke, koja simbolično predstavlja završetak započetog, paštanje, ali i vreme da se plate karmički računi. Ako smo prethodnih godina radili nešto loše, moraćemo da se iskupimo, a ako smo radili dobre stvari, možemo se nadati nagradama.

Ilustracija: Petzi6 / Pixabay

2016. godina ili godina Majmuna nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Istovremeno će biti zabavna, zastrašujuća i nadasve prijatna. Trebate obratiti pažnju na to kako svet reaguje na vaše poteze. Ako ste u žurbi, ali ste negde zapeli na putu, možete to shvatiti kao znak da trebate iznova dobro razmisliti i doneti drugačiju odluku.

Najbolje vrime za delovanje vas čeka tokom juna. Doći će do postepenog povećanja dinamike u svim aspektima života. Trebate inicirati i preduzimati velike korake. Godina Majmuna je godina istraživanja i eksperimentisanja. Godina u kojoj morate uzeti sve što vam život pruža. Međutim, nema smisla da riskirate u situacijama u kojima ste primetili da za time nema potrebe. Takođe, nema smisla preduzimati korake na kojima će vam drugi zamerati. Ovo se naročito odnosi na one koji planiraju osnopokrenuti sopstveni biznis.

Od oktobra  ćete početi jačati svoj položaj. Nemojte previše razmišljati o tome jeste li u pravu ili ne. Sada nema potrebe za traženjem uzroka situaciji u kojima se nalazite. U završnom delu godine ćete morati ulagati dosta truda da biste ostvarili ono što želite - zaključuje portal centarzdravlja.hr.

Pogledajmo i kratak astro vodič za pojedinačne znake, kroz 2016. godinu. Za šire godišnje horoskope, kliknite na ove linkove linkove:

* Godišnji horoskop za 2016. godinu
* Godišnji ljubavni horoskop za 2016.

Ovan

Sledeća godina je puna uzbuđenja kada je u pitanju Ovan. Konačno prestaju borbe i rogovi vam ovog puta neće trebati, jer će se ostvariti ono na čemu ste dugo radili. Godina 2016. vam donosi finansijski dobitak i napredak u karijeri. Nastavite da se trudite kao i do sada, ali se opustite, jer je 2016.  vaša godina. Sve što ste zamislili to ćete konačno i ostvariti.

Bik

Očekuje vas težak prvi deo 2016. godine na finansijskom, poslovnom, a moguće i na zdravstvenom planu. Srpljenje će vam biti jedini saveznik da prebrodite ovaj period. Što se tiče ljubavi tu će situacija biti mnogo povoljnija, a podrška će vam značiti da se izborite sa drugim problemima. U tim teškim trenucima ćete shvatiti šta želite od drugih, od svog života i sebe. Svako iskustvo dobro dođe da naučite nešto novo.

Blizanci

Naredne godine počnite da vodite računa o zdravlju. Očekujte stabilnost na ljubavnom planu. Godina 2016. vam donosi puno predrasuda i sujete na poslovnom planu, ali vi morate da se izborite sa tim. Dokažite nadređenima da ste stvoreni za posao koji obavljate i da imaju razloga da vas hvale. Ne obraćajte pažnju na ružne komentare. Ukoliko budete dovoljno jaki očekujte veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.

Rak

Nova godina je puna novih mogućnosti za vas. Niste ni svesni koliko će vam se život promeniti. Godina 2016. vam donosi interesovanje za učenje, kreativnost i nove veštine. Početkom godine će sve funkcionisati kako vi želite, naročito na poslovnom planu. Pazite se da ne skrenete sa pravog puta ili da vam neko drugi ne otme snove. Nepravda je česta, ali budite uporni i radite ono u čemu ste dobri. Nemojte se boriti protiv vetrenjača.

Lav

Godina 2015. je bila za vas postala naporna, puna rada, strpljenja i truda. Rezultati dolaze u 2016. godini. Na mnogo toga ćete biti ponosni u sledećoj godini. Početak 2016. je mnogo povoljniji za vas na polju karijere i  ljubavi. Dobijate ono što ste priželjkivali, na čemu ste radili, slavu, poularnost, priznanje za vaš trud. Još malo je ostalo do sledeće godine, gledajte da se vratite sebi i onome što vas čini srećnim kako biste uspostavili ravnotežu na svim poljima. Drugi deo 2016. godine neće biti toliko sjajan kao prvi, ali vi ćete uspeti da se izborite sa tim.

Devica

Pitali ste gde je nestala stabilnost kojoj uvek težite? E pa godina 2016. je kao stvorena za vas, baš zbot te stabilnosti koju stalno priželjkujete. Gotovo je sa avanturama kojih je u poslednje vreme bilo i previše. Stabilnost je uvek dobrodošla za Device.  Vreme je da poradite na vašoj karijeri i ostvarenju duže veze. Dozvoljeno vam je da se prepustite bez razmišljanja, jer vam sledeća godina sama nameće ono što ste u dubini duše želeli u 2015. godini.

Vaga


Budite spremni na nove izazove koje donosi 2016. godina. Imate volje da probate nove stvari. Očekujte male probleme na početku godine, ali vi ćete ih brzo rešiti, zato ne brinite. Spremni ste da uđete u stabilnu vezu, ne zanimaju vas više jednokratne strastvene avanture. Isplanirajte sve dobro i na vreme kako ne biste pravili greške. Nemojte se previše nervirati zbog posla.

Škorpija

Škorpije mogu da se nadaju dobroj godini. Sledeća će biti plodna i za karijeru i za ljubavne avanture i za finansije. Zato uživajte u 2016. godini. Navikli ste da živite hedonističkim načinom, pa tako nastavite i u narednoj godini, jer za to imate razloga. Vama će sve ići od ruke, a nove poslovne ponude će se nizati jedna za drugom.

Strelac

Na uspone i padove ste već navikli, ali ne brinite biće ih i u 2016. godini. Potražite iskusne ljude koji će vam pomoći da razumete nastalu situaciju. Izborićete se vi sa svim poteškoćama, ali je dobro da imate i podršku i pomoć. Budite spremni na lični napredak u svakom smislu. Očekujte godinu punu rada, truda, vedrine, ali i uspeha. Sve što vas ne slomi može samo da vas jačim učini.

Jarac


I dalje se borite za finansijsku nezavisnost. Sledeća godina vam pruža odmor od svih pritisaka na planu karijere. Očekujte uspeh za naporan trud i rad koji ste pokazali u prethodnom period. Još malo se strpite da biste uživali u plodovima svoga rada. Nedostaje vam mir i vreme koje ćete imati sami za sebe. Gledajte da izbalansirate sve i odmorite se, jer ste to zaslužili. Napredujete bez obzira na to što drugi komentarišu način na koji dolazite do cilja.  Sve je u vašim rukama, ali u 2016. nećete morati da se toliko brinete kao do sada.

Vodolija

Nastavite da budete iskreni i u narednoj godini, jer to je ono zbog čega vas ljudi vole. Vi ste zanimljivi i pomalo intrigantni, a pažnja koju dobijate vam prija. Težite ka nezavisnosti, ali možda još uvek nije vreme za to. Treba da provodite više vremena sa osobama koje u vama bude vaše kvalitete, poput kreativnih ideja. Vi ste pametni i maštoviti, ali kraj vas mora biti osoba koja će isprovocirati vašu volju. Godina 2016. će biti veoma povoljna za vas. Spremite se za mirnu godinu. Očekujte napredak, ali ne i veći finansijski dobitak.

Ribe

Težite ka miru, a 2016. godina vam to i pruža. Poradite na međuljudskim odnosima imaćete sve što poželite. Prvi deo godine je kao stvoren za napredak u karijeri. Budite spremni da rizikujete na poslovnom planu. Iako ste osetljivi i emotivni bićete jaki, a mir će doći kao nagrada za uložen trud. Sve konačno dolazi na svoje mesto.

Izvor: Luftika

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP