PornHub: Najtraženije tokom praznika

Pornografska stranica PornHub objavila je listu najpopularnijih izraza koje su korisnici pretraživali za vreme praznika. Očigledno je da su bili u duhu vremena pa su tako već drugu godinu za edom zainteresovani za “zločeste pomagačice Deda Mraza”.

Photo by patrisyu. FreeDigitalPhotos.net
Korisnici su tražili i “prljava” iznenađenja pa se tako na drugom mestu najtraženijih izraza našao “božićni poklon”, a posle njega i "crni Božić", "nevaljala polusestra", "pomoćnici Deda Mraza", "Deda Mraz i vilenjak".

Izvor: Net.hr

1 komentara:

Unknown субота, 21. мај 2016. 10:57:00 CEST  

Zdravo,
Ja sam Juan Diego, privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Trebate li kredit hitno da plati svoje dugove ili vam je potreban kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Vi ste bili odbijen od strane banaka i ostalih financijskih institucija? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? u potrazi za više jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuditi sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdanu i korisnica pomoći i da će biti spremni ponuditi kredit. Dakle, obratite nam se danas na e-mail: (diegosaintloans@outlook.com)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP