Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Dobitnici nagrada četvrtog kola nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI: Stan ponovo u Blace!

U poslednjem, četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Vladimir Vidosavljević iz Beograda i Vesna Burgić iz Blaca.

RTS printskrin


Dobitnici automobila "fijat 500L": Ivan Živić iz Pirota, Bojana Cvitkovac iz Beograda, Manojlo Đukić iz Leštana, Biljana Glišić iz Beograda, Violeta Marčetić iz Bačke Topole, Sima Ćurković sa Karaburme, Sanja Mijailović iz Kragujevca, Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Biljana Simendić iz Pačira, Slavica Petković iz Novih Banovaca, Desa Samardžić iz Ruđinaca i Dragan Paunović iz Nove Varoši.

U Grčku putuju Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Aleksandar Stevanović iz Jagodine i Milovan Krivokapić sa Novog Beograda. Dobitnici putovanja u Pariz su Ana Radivojević iz Rakovice i Predrag Đorđević iz Rekovca, a putovanja u Njujork Zlatica Milić iz Niša.

Za izvlačenje koverti bili su zaduženi sportisti Dejan Tomašević i Davor Štefanek i glumci iz spotova "Uzmi račun i pobedi" Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadzirala je petočlana Komisija u kojoj su se nalazili predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije "Masterkard".

Imena svih dobitnika u roku od tri dana biće objavljena na portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP