Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

"Uzmi račun i pobedi": Prvi dobitnici

U prvom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević sa ćerkom Vesnom izvukao je dobitnika glavne premije - ključevi dvosobnog stana u Beogradu dobila Marina Grković iz sela Mesarci.

FOTO: RTS/Printscreen

Tek iz trećeg puta izvučena je regularna koverta, što je uzlupalo srca mnogih čija su imena se prethodno pojavila na ekranu kao potencijlanih vlasnika stana u naselju Braće Jerković.

Prvih šest automobila "fiat 500 l" izvukli su glumci Dragana Dabović i Nebojša Milovanović. Prve vlasnice su Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović Dimitrovski iz Beograda i Ljilja Jakoševski iz Vrbasa. Njima su se pridružili Slađana Nikolić iz Obrenovca, Ilija Nestorović iz Prijepolja i Gordan Pejić iz Železnika.

Nikola Jakšić, vaterpolista srpske reprezentacije iznenadio je dobitnika koji će četiri dana povesti u Parizu sa još jednom osobom - Strahinju Simića iz Šapca. Zoran Mirilović iz Pančeva i Uroš Paunović iz Padinske skele letovaće u Grčkoj.

Kada se iščekivalo da će tekvondistkinje Milica Mandić i Nađa Savković pronaći novih šest vlasnika "fijata 500l" predsednica komsija zatražila je da se izvuče još jedan koverat, jer jedan od izvučnih nije ispunjavao formalne uslove. Ipak, pronađena su još dve nevažeće koverte. Rada Jovanović iz Kraljeva, Veselin Martinović iz Subotice, Nikola Đorđević iz Niša, Milijan Dimitrijević iz Valjeva, Bojana Zoković Đokić iz Novog Sada izvučeni su odmah, ali zato Slavka Pantović iz Smedereva je imala baš sreće, pošto je zahvaljujući prethodnim nevažećim, upravo njena koverta izvučena.

Odmor u hotelu na Staroj planini za dve osobe (sedam dana) dobila je Jovana Pešić iz Kragujevca, dok je odmor na Zlatiboru za dve osobe (četiri dana) osvojio Marko Tanasković iz Beograd. Jovan Štrbac iz Beograda dobio je polisu životnog osiguranja 'Societe Generale''.

U igri su i 12 prenosivih računara Lenovo, 12 frižidera Gorenje, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora Tesla, sedam veš mašina Gorenje, tri veš mašina Beko, dve mašine za sudove Beko, sedam mašina za sudove Gorenje, 25 mikrotalasnih pećnica Gorenje, 25 blendera Brown, tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima Gomex, u vrednosti od 20.000 dinara.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju 12. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili kao i o načinu preuzimanja.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a i u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 podsticajnih mera.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP