UZMI RAČUN I POBEDI, TREĆE KOLO: Dibitnici nagrada

U trećem kolu nagradne igre Uzmi račun i pobedi dodeljena su dva stana u Beogradu i 179 nagrada koje su vredne više od 31 miliona dinara. U izvlačenju učestvovalo je 6,9 miliona koverata, a dobitnici stanova su Sofija Manojlović iz Pančeva i Bogdanović Goran iz Vlasotinaca.

Printskrin: RTS

“FIAT 500 L” dobili su: Sandra Kujčanović iz Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Nakrajkućin iz Kikinde, Stanijev Marica iz Bečeja, Đurić Marija iz Lazarevca i Gilezan Bora iz Zrenjanina, Vrgoč Milenko iz Čelareva, Branko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević Sovljak iz Crne Bare, Stojadinović Goran iz Vlasotinaca, Tomić Milivoje iz Vrnjačke banje i Subić Josin iz Uzdina.

Prvo putovanje u Grčku dobio je Đuro Tutuš iz Novog Sada, a drugo Živanović Miodrag iz Kragujevca. U Pariz putuje Ksenija Unić iz Novog Beograda, dok u Njujork ide Marković Zvonimir iz Kragujevca.

Koverta na ime Radojević Milorad iz Ćićevca sadrži jedan nefiskalan račun i zbog toga neće biti priznata.

Bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić podržali su Godinu borbe protiv sive ekonomije i biće naši poznati sportisti i glumci koji će obradovati građane u trećem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Oni iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvlače srećne dobitnike dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Ukupna vrednost nagrada iznosi 31.298.239,59 dinara.

Sve koverte koje budu pristigle do petka u minut do ponoći, učestvuju u trećem izvlačenju nagradne igre.

Regularnost postupka nadzire petočlana Komisija u kojoj se nalaze predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije Masterkard.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rsi Radio televizije Srbije.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP