Koliko često Srbi koriste igračke za seks?

Nego, da se malo i pogramo... Istraživanjem koje je sproveo Vouchercloud došlo se do podataka koliko se često internet korisnici služe seksualnim pomagalima. I eto iznenađenja. Iako se Francuzi i Brazilci smatraju najvećim ljubavnicima, ove dve zemlje se nisu našle ni u prvih deset.

Danska, Švedska i Grenland prve su tri zemlje u kojima stanovnici najčešće posećuju seks-šopove. Na četvrtom mestu našla se Amerika, a odmah za njom i Velika Britanija. Šesto mesto na listi zauzela je Holandija, a zatim Rusija, Bugarska, Italija i Australija.

Seksualna pomagala često koriste i Rumuni, kao jedanaesti na listi, zatim Norvežani, Maltežani, pa Hrvati, a onda Francuzi, Finci, Švajcarci i Grci. Poslednje dve zemlje u top 20 su Irska i Austrija.

Kako se Danska smatra najsrećnijom zemljom na svetu, mnogi su našli korelaciju sa ovim istraživanjem. Ono što je takođe interesantno, jeste činjenica da Evropljani vole proizvode seksualna pomagala, jer se čak dvadesettri od prvih trideset zemalja na listi nalazi u Evropi.

Zemlje sa strožijim pogledom na seksualnost našle su se na dnu liste poput Indije i Bangladeša. Naša zemlja našla se na 42. mestu, BiH na 61., Makedonija na 86., dok podaci za Crnu Goru ne postoje na mapi.

Izvor: Mashable / B92.net

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP