Ostaviće vas posle prvog seksa, ako...

Nisu sve veze predodređene za duge staze. Mada to nije lako, žena ne treba previše lično da shvati to što muškarac posle seksa izgubi interes za nju. To samo pokazuje da od početka nije bio pravi.


Pixabay

Ništa osim seksa ga ne zanima

Ima onih koji bi uradili sve da dođu do žene koja im je zapala za oko i da je odvedu u krevet. Ali, nakon strasne noći izgube interesovanje. Oni jure izazove.

Dobili su šta su želeli i idu dalje

To se nije dogodilo zato što je određena žena bila loša u krevetu ili s njom nešto nije u redu, već je naišla na površnog muškarca.

Mislio je da je zaljubljen

Takvim muškarcima iskreno se može činiti da su zaljubljeni i da im se žena sviđa, da su je upoznali u to kratko vreme. A nakon seksa dobiju osećaj da su sa strancem, da tu ženu zapravo ne poznaju i leptirići - nestanu. Oni zapravo brkaju osećaj strasti sa zaljubljenošću.

Jednostavno nema seksualne privlačnosti

Ponekad muškarac i žena mogu da budu vrlo privlačni jedno drugome, mogu da razgovaraju o svemu, ali kada dođe do seksa shvate da među njima nema seksualne privlačnosti.

Uplašio se ozbiljne veze

Žena se zaljubi skoro uvek posle prvog seksa, a oni se uplaše da sve ne postane preozbiljno. Bolje da odu jer ako nisu spremni za ozbiljnu vezu ta veza ionako ne bi dugo trajala.

Nisu sve veze predodređene za duge staze.

superzena.b92.net

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP