Pornići koje žene vole da gledaju u tajnosti

ndrodecarvalhophoto / Pixabay
Doktor sa Harvarda Set Stefenus-Davidovic sproveo je istraživanje kako bi otkrio šta naše pretrage na internetu govore o našoj seksualnosti. Rezultati su objavljeni u njegovoj knjizi “Svi lažu“. On je u okviru opsežnog istraživanja analizirao i statistike PornHub-a i otkrio da ženska publika ovog sajta (koja nije zanemarljiva) ima neke tajne navike. Naime, žene vole da gledaju lezbijske porniće.

“Skoro 20 odsto pregleda koje pravi ženska publika su lezbijski pornići. Mnogo strejt žena gleda ovakvu vrstu porno-filmova“

Takođe, mnogo žena voli da gleda grub i nasilan seks.

“Pornići koji sadrže nasilje protiv žena su ekstremno popularni među ženama. Mnogo više nego među muškarcima. Mrzim da pričam o tome jer mi se čini da se to mizoginistima dopada. Mašta nije uvek politički korektna. Procenat u kom žene gledaju ovakvu vrstu pornića je u svim delovima sveta isti i nema veze sa tim kako se žene u njemu tretiraju“, istakao je profesor.

To ne bi trebalo da iznenađuje jer su i prethodna istraživanja pokazala da 62 odsto žena voli grublji seks. Ipak, stručnjaci savetuju ženama da takav seks upražnjavaju isključivo sa svojim partnerom u kog imaju poverenja i da odmah pre stupanja u odnos utvrde granice do kojih idu.

B92

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP