Kako izgleda 'Izbor najlepše vagine'

Brian Slone, osnivač Autoblow2 - tvrtke koja se bavi proizvodnjom muških seksualnih igračaka, nedavno je objavio da pokreće natjecanje kako bi pronašao najbolje vagine, kako bi ih mogao koristiti kao modele za novu vrstu igračke.


Pixabay

Žene će se moći prijaviti tako što će poslati fotografije svoje vagine, dok će o pobjednici i pratiljama odlučiti online glasači.

"Samo želim napraviti najbolje od onoga što radim, pa naravno da želim izrađivati najbolje vagine", izjavio je Sloan i dodao kako će ovo natjecanje reći njemu (ali i ostatku svijeta) što muškarci žele kad je riječ o izgledu ženskog spolovila.

Žene mogu uploadati svoje fotografije, koje posjetitelji mogu ocjenjivati ocjenama od 1 do 10. Tri finalistice će zatim proći 3D skeniranje nakon čega će se moći izraditi njihovi intimni dijelovi. Na kraju će se "dogoditi čarolija u tvornici i proizvest ćemo Autoblow mašine koje će biti prava replika pobjedničkih vagina", pojašnjava Sloan.

Kad su ga upitali zašto je pokrenuo natjecanje, kad se mogao osloniti na pomoć profesionalnih modela, Sloan je odgovorio da njegovi kupci žele nešto realističnije.

"Prodajemo većinu Autoblow2 proizvoda direktno putem interneta, ali prodavaonice sa seksualnim rekvizitima koje kupuju od nas su nam rekle da prodaju 10 puta više vaginalnih masturbatora od onih s ustima. Praktički su me molili da izradim model s lijepom vaginom", kaže Sloan.

Stranica vaginacontest.com još je jedan dokaz rastućeg broja seksualnih tehnoloških inovacija, koje su se pokazali plodnim tlom za zaradu.

No našao se i velik broj kritičara ovog projekta koji osuđuju procjenjivanje izgleda vagine i ističu da su žene ionako već previše opterećene muškim ocjenjivanjem njihovih tijela. Jer kao i oblik tijela i veličina grudi, i oblik vagine je nešto zbog čega je sve više žena nesigurno, što dokazuje i sve veći broj žena koje se odlučuju na plastične operacije intimnog područja, tj. labioplastiku, piše Mic.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP