FIFA prelazi na žensko donje rublje!

U više od sto trgovina FIFA-e uskoro će se moći kupiti donje rublje fudbalske tematike

Mnogi ljubitelji fudbala i izazovnog i zanimljivog donjeg rublja uskoro će doći na svoje. Naime, ove godine FIFA, međunarodni fudbalski savez koji broji 208 udruženja iz celoga svijeta, kreće i u modne vode pa za nekoliko meseci u više od sto službenih Fifinih trgovina i njihovih partnera stižu Fifine zavodljive linije koje proizvodi slavna modna kuća Triumph.

Njih pet - 1904, Editions, Code, Essentials i Thophy - bit će kolekcije Fifine odjeće i modnih dodataka koji će se u prodaji naći prije početka Fifa World Cupa u Južnoj Africi 2010. godine.
Rezultat je to dogovora s poznatom i uspješnom marketinškom tvrtkom Global Brands Group koja će tako postati i ekskluzivni Fifin predstavnik diljem svijeta te će jedina imati licencu za upravljanje proizvodima.
Grupa Global Brands je spomenuti asortiman proizvoda razvila u suradnji s nizom vodećih dizajnera, čiji je glavni cilj bio da im svaka linija odražava naslijeđe i dinamičnost nogometa kako bi što lakše povezali globalnu zajednicu nogometnih navijača s urbanom modom i , naravno, potrošačima.
Do sada, sporazum je postignut za pet tržišta - u Australiji, Indiji, Turskoj, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, dok su dogovori za još nekoliko tržišta u tijeku.
Imajući na umu tržište, iz Fife su otkrili kako su linije odjevnih predmeta napravljene za oba spola, te se nadaju da će odjeću, osim nogometnih obožavatelja, nositi i ostali potrošači kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar u životu. Osim proizvoda s logom slijedećeg World Cup-a, neki će proizvodi nositi i logotipe prethodnih turnira.
Izvor: Jutarnji

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP