Toma Nikolić operisan

Tomislav Nikolić, predsednik SNS-a, pojavio se u Skupštini Srbije sa tri velika flastera na licu! Kako saznaje Press, Nikolić je iz zdravstvenih razloga uklonio mladeže na levom obrazu i na čelu iznad desnog oka i kod uha

Dermatolog Gorana Isailović veruje da Nikolić nije uklonio mladeže iz estetskih razloga, jer postoji rizik da na licu ostanu vidljivi ožiljci, nego da je to učinio zato što postoji opasnost da mladeži izazovu kožni tumor.

- Mladeži koji liče na bradavice i u boji su kože, kao što je to slučaj kod Nikolića, u stvari mogu da budu kožni tumori, koji ne daju metastaze, ne ugrožavaju život, ali mogu da unakaze lice, jer ostavljaju rupe, ponekad i prave kratere na licu. Ne verujem da su Nikolićevi mladeži bili maligni, jer nisu bili crne boje. Za razliku od, recimo, ministra Milutina Mrkonjića, koji može da ima problem - rekla je za Press Isailovićeva.
Ona objašnjava da zahvat uklanjanja mladeža traje kratko, da se radi pod lokalnom anestezijom na plastičnoj hirurgiji i da se flasteri nose 10-ak dana.
Press juče nije uspeo da stupi u kontakt sa Tomislavom Nikolićem, a zamenik lidera „naprednjaka" Aleksandar Vučić potvrdio je da je Nikolić imao zdravstvenih problema.
- Šta ima čudno ako se pojavio sa flasterima u Skupštini?! Nikolić ima mladeže i imao je ozbiljne zdravstvene probleme sa njima.
Sigurno nije uradio fejslifting - kaže Vučić.
Izvor: Press Online

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP