RBD - kraj benda

Grupa „Rebelde” nedavno se raspala, a svih šestoro članova benda već su započeli solo karijere

Bar neke od njih jos cemo vidjati u Srbiji!

Bend koji je popularno nazvan RBD nastao je od šestoro glavnih glumaca iz meksičke telenovele „Rebelde” koja je postigla ogromnu popularnost širom sveta. Od kada su 2004. objavili svoj prvi album „Rebelde” u svetu je prodato više od 15 miliona primeraka njihovih albuma, a 10. marta u prodaju je pušten i njihov poslednji album „Para Olvidarte De Mi”. Iako je promocija novog albuma bila najavljena, nije se održala jer su se bivši članovi RBD već okrenuli svojim planovima. Tako je Dulse Marija snimila novu seriju „El Verano De Amor” („Leto ljubavi”) za koju je otpevala i naslovnu numeru „El Verano”, koja će se naći i na njenom novom albumu. Anai je takođe najavila da snima novi album, čiji izlazak očekuje do kraja godine, a njena koleginica Maite nedavno je nagrađena za najbolju mladu glumicu u Meksiku za seriju „Mi Pecado”.
Alfonso Erera se nakon muzičke karijere posvetio filmu i serijama, a trenutno je aktuelna komedija „Volverte a ver” u kojoj on tumači glavnu ulogu. Kristijan Čaves je nedavno zajedno sa bivšom koleginicom iz grupe Dulse Marijom potpisao ugovor o snimanju nove serije, mada je njegov privatni život mnogima interesantniji budući da se šuška da će se razvesti od svog supruga, kanadskog di-džeja Bi Džej Marfija.
Što se tiče Kristofera Ukermana, on trenutno radi na svom novom albumu koji se očekuje u septembru, a najavljeni singl „Light Up The World Tonight” premašio je sva očekivanja.
Dobra vest za sve nekadašnje fanove RBD je da će tokom svoje promotivne turneje koja je predviđena za iduću godinu Kristofer možda posetiti i Srbiju.

Sjajni u „Areni”
RBD su održali dva sjajna koncerta u „Areni“, a bili su prezadovoljni reakcijom publike.
- Hvala vam za ovaj doček od sveg srca. Nije bitna ni daljina, ni jezik, ni religija, ni kultura, već srce. Volimo vas sve - obratila se publici Dulse Marija i bila pozdravljena opštim ovacijama.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP