Ima li Ana Nikolić pornić?

Ani Nikolić ukrali tašnu u kojoj je bio mobilni telefon sa njenim privatnim video-snimcima

Pop pevačica Ana Nikolić ostala je bez telefona, u kojem su navodno bili pohranjeni njeni privatni video-snimci eksplicitnog sadržaja. Ana se pre nekoliko dana našla na meti lopova, koji joj je usred bela dana na ulici svukao torbu sa ramena i dao se u beg, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

Nikolićeva se, naime, šetala centrom grada kada joj je prišao kriminalac sitne građe i u momentu strgao torbu sa ramena. Ana nije uspela ni da se okrene, a lopov se već dao u beg. Uzalud je vrištala i dozivala pomoć, tek šanse da joj torba bude vraćena više nije bilo, kaže naš izvor i dodaje:
- Ana je bila vidno potresena ovim događajem, a sve su prilike da razlog tome nije novac koji se nalazio u novčaniku. Ono što muči pevačicu jesu privatni snimci koje je imala u telefonu, i koji vrlo lako mogu dospeti u javnost. Ukoliko se to desi, široke narodne mase bi mogle videti obnaženu Nikolićevu i ko zna šta još - završava naš izvor.
Ako su tvrdnje našeg izvora zaista tačne, i ako je Ana u telefonu imala svoj pornić, onda će lopov to dobro unovčiti te mnogim njenim fanovima pružiti neviđeno zadovoljstvo, kao što je svojevremeno bio slučaj i sa Severinom i drugim poznatim facama sa estrade.
Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Anom i zamolimo je za komentar, ali, budući da nije bila dostupna, pozvali smo i njenu majku Miljanu, koja takođe nije odgovarala na naše pozive, pa smo, po starom dobrom običaju kada je „devojka od čokolade“ u pitanju, ostali bez odgovora.
Izvor: Kurir


  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP