Lepa Brena: Spektakularan koncert u Sarajevu!

Lepa Brena pojavila se u Sarajevu nakon punih dvadeset godina, a Zetra je bila prepuna i u transu, kako javljaju bosanskohercegovački mediji.



Publika je pevala zajedno s Brenom sve stare hitove, ali i pesme s novog albuma 'Uđi slobodno'. Zanimljivo je da je u sarajevskoj Olimpijskoj dvorani Zetra Brena na binu izašla sa suprugom Slobodanom Živojinovićem. Sve u svemu - bio je to pravi spektakl, slaze se vecina onih koji su koncertu prisustvovali

Zbog skandala, odnosno fotografija Lepe Brene u uniformi vojske Republike Srpske, koje su nastale tijekom velikosrpske agresije na zemlje ovog dijela Balkana, u jednom trenutku se Sarajevski koncert činio upitnim. Slična situacija je i u Hrvatskoj, jer bi Lepa Brena trebala nastupiti u Zagrebačkoj Areni 13. lipnja, ali je hrvatska javnost, kao i bosanska podijeljena oko toga treba li pjevačica uopće gostovati u Zagrebu zbog političkih kontacija iz prošlosti.
Inače, sarajevskoj publici poklonila je tri sata vrhunske glazbene zabave i odlične atmosfere, a koncert je upotpunjen posebnom rasvjetom, vrhunskom razglasom te led displejom, javlja internetski portal Sarajevo X. Lepa Brena nastavlja svoju turneju po Bosni i Hercegovini gdje će još nastupiti u Banjaluci, Tuzli i Mostaru. U Hrvatsku dolazi kao je već navedeno 13. lipnja u zagrebačku Arenu.
Izvor: Dnevnik.hr

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP