Seka Aleksić - šesta tetovaža!

Kao zabavnik: Seka Aleksić uradila šestu tetovažu na telu. U znak pomirenja s dečkom na podlaktici istetovirala iste znake koje ima i on
Seka Aleksić uradila je u ponedeljak još jednu tetovažu na svom telu. U želji da proslavi pomirenje sa dečkom Mladenom Radulovićem, ona je u jednom beogradskom studiju na podlaktici istetovirala identična slova koja i njen verenik ima na svojoj ruci. Seki je ovo šesta, i kako je priznala svojim prijateljima - poslednja tetovaža.

- Seka je jedna od retkih pevačica koja se može pohvaliti tolikim brojem tetovaža na svom telu - kaže izvor Pressa, blizak Aleksićevoj, i dodaje: - U ponedeljak po podne posetila je svog tatu majstora u jednom beogradskom studiju i svoje telo ukrasila novom „slikom". Za ovo se odlučila posle pomirenja sa Mladenom Radulovićem, a istetovirala je simbole čija su značenja samo njima poznata. Mladen je nedavno uradio na podlaktici istu takvu tetovažu, pa se i Seka odlučila da učini istu stvar - kaže izvor Pressa.
Seka je pre desetak godina istetovirala prvu tetovažu u obliku tribala, nekoliko godina posle toga je na leđima istetovirala ime svoje majke, a zatim je na nozi dodala novi tatu u vidu početnog slova svog imena. Krajem prošle godine na plećki je istetovirala „Moje znanje je moja moć", a nedavno je iscrtala zvezdice koje se protežu duž ramena.
Izvor: Press Online

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP