Horoskop za maj-svibanj 2009.

Zvezdane poruke sa maj/svibanj 2009. godine. Poao, ljubav, zdravlje... Proverite

U vreme globalne krize, na mnoge stvari zaista gledamo drugacijim ocima. Pa opet... Uostalom, procitajte astro poruke konkretno za svoj zodijacki znak

OVAN ( 21.mart - 20.april )
Prisutna je neverovatna energija koja vas tera u akciju. U komunikaciji ćete biti neverovatno uspešni. Sve do kraja meseca bićete uspešni na svim poljima i u svim sferama vašeg interesovanja. Morate sebe staviti maksimalno u prvi plan svih poslovnih aktivnosti. Uspeh i finansijski dobici vam sleduju oko 6 i 23. maja. Ne obazirite se na mišljenja drugih ako vas pokušaju u bilo čemu omesti ili zasmetati i dodajte pun gas. Poslovno najbolji dani će biti 23 i 24. maj. U ljubavi vam prete pozitivni emotivni potresi i strast. Za očekivati je da ćete početi potpuno nove veze ili ćete početi sa sasvim drugačijim načinom ponašanja. Polovinom meseca vas očekuje jedan seksualni maraton.
Zdravstveno, ako budete neumereni, a sve su indicije da ćete biti takvi, to vas može dovesti do iscrpljivanja i pada vitalnosti. Ne vozite brzo i smanjite unos hrane i pića.

BIK ( 21.april - 20.maj )
Od 06.05. obezbedićete tako dugo čekanu afirmaciju. Nećete se baš puno truditi i izgledaće vam da ništa posebno niste uradili, ali ćete uspeti. Poslovni plan je ovog meseca poprilično dobar i očekujte iznenadne finansijske dobitke oko 14. maja. Jedna osoba iz znaka Jarca, a možda i stari poslovni partner ili prijatelj će vam obezbediti veoma lepe uslove za poslovni napredak u periodu od 20. do 27. maja, što su vam generalno ovog meseca savršeni poslovni dani. Događaji na polju ljubavi će obeležiti kraj meseca, kada ćete upasti u izvesnu zamku, pa je potrebno da budete naglašeno oprezni, kako posledice nebi bile loše po vas. Oni koji su u vezi će se naći na ispitu iskušenja. Slobodni Bikovi će (mnogi prvi put) doživeti seksualna zadovoljstva. Ovaj mesec ne trpi apstinenciju.
Zdravstveno će biti naglašeni stomačni problemi stoga izbegavajte hladno i ljuto.

BLIZANCI ( 22.maj - 21.jun )
Maj mesec će na određeni način predstavljati vrh uspeha i poslovnosti.Ukazaće vam se mnogo šansi i gledajte da ih što manje propustite - znajte da vam se neće pružiti druga prilika. Imate samo pet minuta da iskoristite vaše poslovne šanse i da na neka mesta uđete na velika vrata, a to ne dozvoljava propuste, dvoumeljenja i predomišljanje. Početak meseca će biti naglašeno dobar do 10., kao i 28 i 29. maj. Polje ljubavi je i dalje krizno i polovina meseca će mnogim Blizancima treće dekade doneti razdvajanje. Ako vas je nešto dugo mučilo iskoristite 14, 15 i 20. da sa time raskrstite, bilo da se radi o dilemi da li da nastavite ili da sastavite vezu.
Slaba ishrana vodi u neuravnoteženost, pa malo dajte sebi oduška na tom planu. Čuvajte se padova i povreda ramena.

RAK ( 21.jun - 21.jul )
Maj mesec nudi jednu posebnost kada je sklapanje poslova ili zapošljavanje u pitanju, a to je da ćete vašom pojavom, a posebno osmehom i šarmom uspeti da razoružate sve oko vas. Iskoristite takvu mogućnost, čak i ako koketeriji niste skloni - nećete se pokajati. Ovaj mesec vas čini superiornim na poslovnom polju, a najpovoljniji dani su 2, 3, kao i 22. maj. Finansije su vam naklonjene i očekujte dobitke do kraja meseca. Ako niste izmirili dugove, ovog meseca sigurno hoćete, a ako su vama dužni - naplatićete. Sve zakonske i administrativne poslove gledajte da završite do 28. jer ćete posle sve teže uspevati. Najbolji period za ljubav je posle 20. i ako imate nameru da obnovite veze ili da se pomirite sa nekim iskoristite period do tada, a ako imate nameru da učvrstite vezu ili uđete u brak i osnujete porodicu - iskoristite period od 20. do kraja meseca sa naglaskom na 27. maju. Ono što tada uradite trajaće večno.
Zdravi ste. Više jedite i ne izmišljajte bolesti. Nije vam ništa.

LAV ( 22.jul - 22.avgust )
Imate idealan poslovni mesec pred vama sa mogućnošću da oko 6. maja ostvarite znatan poslovno-finansijski uspeh. Mnogi mogu očekivati pomeranje naviše. Ne sumnjajte u sve i svakog jer ovog meseca tome nema mesta. Morate se potpuno otvoriti jer su kosmičke energije u potpunosti na vašoj strani. Ako se budete držali pasivno, nećete uspeti, posebno ako budete neiskreni. Imaćete jedan važan poziv koji može biti presudan za vašu dalju budućnost oko 20. maja. Polje ljubavi je nešto slabije i biće obeleženo provokacijama 4, 7, 13 i 16. maja. Bićete u velikom iskušenju posle koga ćete se osećati sasvim dobro ako ga prebrodite. Ako ste u vezi ili braku, uradite sve što je u vašoj moći da ne podlegnete iskušenju i izbegavajte konflikte. Slobodnima Lavovi maksimalno treba da iskoriste ovaj mesec da sklope kvalitetne veze.
Zdravstveno je ovo najstabilniji mesec i nema većih zdravstvenih problema ali gledajte da ne preterujete ni u čemu.

DEVICA ( 23.avg. - 23.septembar )
Težak mesec na polju komunikacija. Ne uzdajte se previše da ćete rečima uspeti da postignete nešto. Poslovi sa administracijom su naglašeno loši, a najbolje prolaze avgustovske Device kojima će na svim poljima biti dobro. Morate se zadovoljiti prosečnošću i time da jednostavno morate biti tu gde ste. Ako želite uspeh, moraćete uraditi nešto što nije u skladu s vašim karakterom, a to je da se ne držite principa i da počnete da se malo neodgovornije ponašate. Mnogi će uspeti u nekim sasvim novim i neispitanim delatnostima. Četvrti, 5, 9, 23, 24, 30 i 31. maj će vam biti idealni dani. U ljubavi gledajte da što više ćutite - sve što kažete će biti upotrebljeno protiv vas jer vas drugi prosto neće razumeti. Kritični dani koji u sebi nose mogućnost raskida ili razdvajanja su 6, 9 i 20. maj. Savet u svim oblastima za ovaj mesec je da ne budete skromni.
Na polju zdravlja vam je ugrožena oblast jetre.

VAGA ( 24.septembar - 23.oktobar )
Vi ste u poziciji kao da ste uhvaćeni u mrežu. Što se više trudite ili otimate i pokušavate da iz mreže izađete, sve se više uplićete. Ako želite da bilo šta uspešno uradite ovog meseca, obratite se za pomoć, potražite savet i prepustite se odlukama drugih. Ako budete insistirali da budete samostalni, vaš put će tada sigurno imati silaznu putanju. Ovaj mesec u sebi ima mogućnost da negde fatalno pogrešite. Ipak kao poslovno dobre dane mogu da izdvojim 6, 7, 8 i 11. kao i 17 i 18. i sam kraj meseca, kada vas očekuju novčani dobici. Polje ljubavi će obeležiti afekti koji za posledicu uvek imaju razdvajanje, ali i moguće svađe sa neprijatnim posledicama. Veoma ste skloni provokaciji, a ista će vas dovesti u veoma neprijatne situacije. Svi problemi za koje ste mislili da vama ne mogu da se dese - sada će vam se desiti. Sve što ste nekada zakotrljali sada će vam se vratiti s leđa. Rešenje je da otpustite sve seksualne ventile jer ako to ne uradite možete dugo žaliti.
Zdravstvena situacija postaje alarmantna i potrudite se da pre nego što postane kritično posetite lekara.

ŠKORPIJA ( 24.oktobar - 22.novembar )
Ovog meseca ste u potpunoj konfuziji koja se od 6. maja pojačava i usled toga vam sleduje potpuni gubitak kontrole koji vodi u poslovne gubitke ili promašaje. Ako ste nešto započeli, ovog meseca se potrudite ili da uradite finiš ili da napravite pauzu jer maj je poslovno vrlo nepovoljan poslovni mesec. Ne započinjite ništa i ne planirajte ništa veliko jer i ono malo što imate moglo bi vrlo lako da vam isklizne. Očekujte pogoršanu komunikaciju sa nadređenima i mnogo zakulisnih radni. Povoljni dani u mesecu koji bi mogli biti obeleženi povoljnostima i dobicima su 9, 10 i 11., kao i 28 i 29. maj. Veoma ste napeti i nalazite se u fazi pred pucanje po šavovima celog meseca. Ako mislite da bilo šta očuvate, ne ulazite u rasprave i svađe. Ovog meseca na videlo izbija koliko je kome stalo u vašim odnosima i ako to prebrodite, od kraja meseca ćete pored sebe imati ljubav do kraja života. Gledajte da se ne štedite u ljubavi.
Mogućost da posetite bolnicu je povećana. Povrede, posekotine, opekotine - sve je u opticaju.

STRELAC ( 23.novembar - 21.decembar )
Više nego povoljna planetarna situacija će vam od 10. maja obezbediti i priuštiti obilje povoljnosti i finansijskih dobitaka. Maj mesec za vas je kao kartica bez limita. Opustite se i iskoristite maksimalno ovaj mesec da se obezbedite za duži naredni period. Imaćete sve što vam je potrebno da ostvarite maksimalne rezultate. Nemojte se ni sekund plašiti da na sebe preuzmete sve odgovornosti, a posebno ne 1, 2, 3, 11 12, 17 i 20. maja. Polje ljubavi je takođe povoljno i sa vrlo malo napora i snage ćete uspevati da rešite i najkomplikovanije ljubavne zavrzlame. Šestog i 11. se spremite za zanimljive susrete i ljubavna dešavanja. Ne obuzdavajte se previše ovog meseca i ne potcenjujte ponude koje vam budu stizale jer dugo posle nećete imati ovakve prilike. Ako se desi sudbinska veza sa srodnom dušom, to će biti ovog meseca i to naglašeno oko 25, 26 i 27. maja.
Vitalnost vam je zadovoljavajuća i ovog meseca ne biste smeli da imate nikakvih problema. Mogući su jedino problemi s vidom.

JARAC ( 22.decembar - 20.januar )
Negde je nešto počelo da škripi i jako da ne štima. Odnosi između vas i vaših kolega se drastično pogoršavaju ovog meseca i na pomolu su velike nesuglasice, nervoza i svađe. Najbolje bi bilo da ne potencirate poslove, da se držite pasivnije i da čuvate stečeno jer ako upalite fitilj, on će goreti dok ne eksplodira. Vrlo teško ćete se ovog meseca provući bez gubitaka, tako da bi najbolje bilo da se oslonite na saradnike. Ako imate nekog kome verujete, ovog meseca mu prepustite poslovanje. Svako agresivno ponašanje vas vodi u propast ili gubitak posla. Imaćete i povoljnih dana, ali tek pred kraj meseca i to 26, 27 i 28. maja. Nervoza i bes sa posla biće preneti i na polje ljubavi i ako ste u vezi - očekujte problematičan mesec. Svaka vaša izgovorena reč vodi u svađu. Savet je da ćutite i radite, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Energiju koja će biti veoma snažna tokom maja potrošite u strastvenim trenucima s partnerom.
Čuvajte se fizičkih povreda. Moguće su upale i groznice.

VODOLIJA ( 21.januar - 19.februar )
U dobrom ste periodu, za razliku od prošlog meseca. Očekujte da ćete ovog meseca uspeti da rešite jedan poveći problem koji vas dugo muči, a vezan je za nekakav dug. Uz pomoć prijatelja iz inostranstva ili nekog na položaju gotovo sigurno dobijate finansijsku, ali i svaku drugu podršku. Ovog meseca je najveća šansa da, ako ste imali cilj, do njega i stignete. Budite hrabri i samouvereni jer svako drugo ponašanje biće protumačeno kao vaša slabost. Poslovni uspeh očekujte 6, 7 i 8. kao i 18 i 19. maja. Očekujte jedan veoma važan poziv iz inostranstva ili moguć put oko 20. maja. Moguć je i uspešan dogovor sa inostranim predstavništvima. Na polju ljubavi su moguća izvanredno povoljna dešavanja i to oko 3 i 6., kao i 11 i 14. i tada očekujte pojačanu strast i mogućnost da sve emotivne dileme budu rešene. Očekujte potpuno ljubavno zadovoljstvo ovog meseca.
Zdravlje je solidno i potrudite se da ga sopstvenom nepažnjom ne ugrozite. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

RIBE ( 20.februar - 20.mart )
Niste u lošoj fazi, ali niste ni u dobroj. Bićete na kraju meseca zadovoljni, pa je sasvim nepotrebno da previše izgarate na poslu, osim ako se ne radi o nekom posebnom cilju. Maj je mesec koji nudi da sve pozicije na kojima ste do sada stekli, a pod sumnjom su ili na labavim nogama, sasvim uspešno očuvate. Unapređenje je moguće, ali postoje uslovi koje morate ispuniti, a oni se svode na popuštanje onome od koga vam uspeh zavisi. Poslovno su vam najbolji 10, 18, 22 i 25. maj. Venera u znaku Ovna bi mogla da vam obezbedi sasvim pristojne novčane dobitke. Maj je mesec kada ćete ljubavnu situaciju svesti na „čist račun - duga ljubav“. Sasvim jasno ćete znati šta hoćete i to će vam se i desiti. Uživajte bez ograničenja i iz sve snage. Mnoge Ribe koje do sada nisu osetile strast - osetiće je, a mnogi će napokon zaploviti stabilnijim vodama.
Zdravstveno su mogući problemi sa nogama, kao i česte glavobolje. Kafa i prirodna limunada su vrlo snažan lek. Proverite.
Izvor: Gradjanski horoskop

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP