Darka Lazića ostavila devojka Ivana

Darko Lazić, pobednik četvrtog serijala „Zvezde Granda", okončao višemesečnu vezu s Beograđankom Ivanom.

Dan uoči velikog finala Ivana je ostavila Darka, koji je, uprkos tome, briljirao na sceni „Arene". Prema rečima sagovornika Pressa, Ivana nije mogla da podnese obožavateljke koje su svakodnevno opsedale Darka - pise "Press"

- Ivana i Darko su se upoznali na jednom njegovom nastupu u Beogradu pre nekoliko meseci. Čim ju je spazio u publici, pomislio je da ona mora biti njegova. Videli su se posle nastupa, a ubrzo i otpočeli vezu. Ivana je godinu dana starija od njega i sve je funkcionisalo kako treba, međutim ona do kraja nije uspela da se izbori s brojnim obožavateljkama koje jure Darka. Zbog toga su se svakodnevno svađali. Dan uoči finala nazvala ga je i rekla da je najbolje da prekinu vezu - naveo je jedan od Darkovih bliskih prijatelja.
Vest da je ponovo slobodan potvrdio je i sam Darko.
- Istina je da me je devojka napustila pred samo finale. Čestitala mi je pobedu SMS-om, ali se nije pojavila na slavljeničkoj žurki. Šta je - tu je. Sada sam slobodan momak i idem dalje - rekao je Darko, koga, barem na oko, raskid višemesečne ljubavi nije previše pogodio.
Izvor: Press

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP