Horoskop za jul-srpanj 2009.

I eto - leto. Sunce przi, a ostale zvezde? Uticu li one i na koji nacin na Vas? Proverite u redovnom mesecnom horoskopu, ovoga puta za jul/srpanj, koji je pred Vama.

Pogledajte i: @ Horoskop za leto 2009.
@ Dnevni horoskop
@ Dnevni ljubavni horoskop

Vrhunac uticaja Jupitera i Neputna će se možda najviše osetiti u naredne dve nedelje, s tim što, sve gde Neptun ima uticaja, nikada nije previše očigledno. U stvari, osećaj “ljubavi” može biti snažan, ali nije verovatno da će biti stvaran, osim utoliko što osoba “oseća” ljubav. Neptun vlada zanesenošću, a ne „realnim“ stvarima. Kada je uključen i Jupiter, zanesenost nečim može prevazići vrhunac, ali se ove dve planete u kombinaciji ne smatraju dobrim za donošenje dobrih procena.
1. jula, Venera pravi rastući kvadrat sa konjunkcijom Jupitera i Neptuna, a zatim 6. jula, Mars će napraviti isti kvadrat. Dok će se sama druga egzaktna konjunkcija Jupitera i Neptuna desiti 10. jula. Obzirom na to, u prvih deset dana meseca jula će biti mnogo karakteristika Jupitera i Neptuna, ali i preterivanja u snovima i suzama. Desiće se najmanje dve sahrane na visokom nivou.
A obzirom na Uran u Ribama koji menja pravac kretanja, takodje 1. jula, postoji mogućnost da svet u ovom periodu doživi još jedan iznenadan šok. Uran vlada jakim vetrovima, tornadima i zemljotresima.
Ali, kada dodamo i kontekst Jupitera i Neptuna, simbolika više liči na cunami. Mesto gde će nastati može biti daleko od kopna. Ljudi nisu svesni snage koja se može osloboditi.
Ovaj uticaj planeta će se završiti recimo u drugoj polovini meseca jula, ili čak drugoj polovini ove godine, ali će „snaga talasa plime“ biti previše velika da bi se mogla zanemariti.
Za sada, možemo samo da posmatramo odluke koje se sada donose i da se nadamo da su dobro osmišljene i mudre.

OVAN ( 21.mart - 20.april )
Vaša kreativnost će ovog meseca doći potpuno do izražaja i očekujte da vam u toku jula sve polazi za rukom. Period ulaska vladara vašeg znaka, Marsa, u znak Blizanaca od 13. jula iskoristite maksimalno. Do kraja meseca evidentan je i značajan finansijski dobitak kao i poslovni uspeh. Ako planirate nešto novo da unosite u poslovanje ili da menjate nešto u dosadašnjem statusu, a da ne rizikujete da ćete izgubiti, jul je pravi trenutak. Isto kao i na polju posla, biće i na polju ljubavi. Obzirom da je sezona u punom jeku, od 18. jula vam predstoji put udvoje. Ali i ako krenete sami, očekujte upoznavanje koje bi moglo da ima svoj nastavak i nakon odmora. Mnogi će se tokom ovog meseca oprobati u paralelnim vezama.
Zdravstveno je ovo mesec bez problema. Forma vam je na vrhuncu.

BIK ( 21.april - 20.maj )
Mesec jul će biti prepun akcije, ali do 13. sa naglaskom na 6 i 7. juli savetujem maksimalan oprez. Imaćete dosta ponuda i puno ćete boraviti na putu, pa morate biti maksimalno oprezni jer su moguće nevolje u saobraćaju sa zakonom i postoji mogućnost da vas neko prevari ili pokrade. Pazite šta potpisujete i kakve ugovore pravite. Sve što radite proverite više puta. Nakon 13. jula situacija postaje mnogo povoljnija i očekujte da ćete u tom periodu rešiti jedan vrlo važan problem, verovatno vezan za zakonodavstvo. Krajem meseca moguć put. Polje ljubavi doživljava krajnosti. Čas ste hladni, čas vatreni. Ako ste u vezi, partneru to ne odgovara previše, pa su vaše oscilacije moguć izvor sukoba. Druga polovina meseca će doneti pomirenje ili obnovu neke stare veze.
Zdravstveno su moguće infekcije i upala grla.

BLIZANCI ( 22.maj - 21.jun )
Loš period i dalje traje, ali ovog meseca ulazite u mnogo lakšu i harmoničniju fazu. Oprez je i dalje potreban, ali već od 6. jula dobijate priliku za dobitak. Period od 18. jula će vam doneti izvesna pozitivna rešenja vezana za posao. Bićete i dalje pod velikim pritiskom i moguća su mnoga ograničenja, kao i moguće sudske zabrane ili sankcije. Pitanja vezana za nasledstva ili kredite biće ovog meseca najviše zastupljena sa mogućim pozitivnim ishodom po vas, bez obzira na moguće pritiske i ograničenja. Polje ljubavi će i dalje obilovati nesporazumima i mogućim svađama i sukobima, ali i dalje ste u fazi kada nećete uspeti mnogo toga da promenite. Jedino ako ste sami imaćete povoljnu priliku da upoznate jednu zanimljivu osobu moguće iz znaka Vage, ali veza nema trajnost. Veliki pritisak na vas će vršiti osoba iz prošlosti.
Zdravstvena situacija je nestabilna, a jaka napetost može da izazove upale. Čuvajte se povreda i budite maksimalno oprezni u saobraćaju.

RAK ( 21.jun - 21.jul )
Imate puno energije ovog meseca i puno volje i želje, ali vaša dobra volja bi mogla da nailazi na prepreke češće nego što očekujete. Očekujte mnogo zakulisnog i tajnog, kao i pojavu vrlo jakih, a tajnih neprijatelja sklonih da podmeću klipove u točkove. Budite promišljeni i ne reagujte impulsivno i jedino tako ćete izbeći moguće gubitke. Ne verujte baš svakom i izbacite preveliku subjektivnost. Najpovoljniji period vam je prva polovina meseca, kada možete očekivati dobitke i rešavanje pitanja karijere ili škole. Drugu polovinu meseca iskoristite za odmor i za svođenje računa. Polje ljubavi je nešto bolje i sa dosta stabilnosti tokom prve polovine meseca, ali i ovo polje će zbog vašeg čestog nezadovoljstva inicirati pojavu tajnih ljubavi ili pojačane želje za flertom, što može biti izazivač skandala ili afere, pa budite oprezni od 13. jula.
Zdravstveno su mogući problemi sa migrenama i krvnim pritiskom. Čuvajte noge i stopala.

LAV ( 22.jul - 22.avgust )
Jedan dobar mesec je pred vama i konačno ćete imati otvorene povoljnosti koje morate maksimalno iskoristiti. Očekujte maksimalni poslovni i finansijski učinak tokom celog meseca, a najpovoljniji datumi su 13. i 18. juli. Uspećete tokom ovog meseca da svoju poslovnu situaciju stabilizujete i dovedete u red. Mnogi koji su bez zaposlenja mogli bi iskoristiti povoljan vetar da osnuju kvalitetan radni odnos ili poslovnu saradnju. Mnogima će se otvoriti i velike mogućnosti za honorarno zarađivanje. Oni koji pucaju na visoko mogu upravo ovog meseca očekivati da dođu ili da naprave veliki korak do visokog položaja ili statusa. Polje ljubavi nije baš tako povoljno i skladno kao polje posla i karijere i moguće je mnogo nesuglasica i nervoze. Ako problemi u vezi duže datiraju moguće da ovog meseca donesete odluku o razdvajanju. Ako je tako, iskoristite to kao povoljnost.
Zdravstveno stanje je više nego dobro, ali ne preterujte sa hranom i pićem.

DEVICA ( 23.avg. - 23.septembar )
Očekujte mnogo novina i novih dešavanja, ali i mnogo iznenađenja i mogućih šokantnih promena i dešavanja koja mogu poprilično da vas izbace iz ravnoteže. Puno podmetanja i svaljivanja krivice na vas neće vam previše prijati i često ćete se odlučivati na sukobe koji vas vode direktno u gubitak. Čuvajte se provokacija. Device rođene u avgustu su prebrodile većinu problema i ovog meseca su u nešto boljoj poziciji, dok su Device druge i treće dekade na udaru negativnih aspekata koji donose poslovne i finansijske probleme. Iskoristite ovaj mesec za raščišćavanje, definisanje ili redefinisanje svih odnosa. Budite odlučni i direktni, ali ne i impulsivni i ishitreni i uspećete da ostvarite uspehe. U suprotnom pretrpećete gubitke i biti na šteti. Polje ljubavi je potpuno konfuzno i vi ovog meseca i na ovom polju morate situaciju izvesti na čistac. Moguće su svađe izazvane prevarom ili preljubom.
Zdravstveno se čuvajte fizičkih povreda i trovanja hranom.

VAGA ( 24.septembar - 23.oktobar )
Ovo je povoljan mesec, iako septembarske vage imaju još nekih problema koji mogu rezultirati gubitkom posla ili većim administrativnim problemima. Ipak, ovo je mesec koji će vam doneti i niz povoljnosti i moguć finansijsko-poslovni oporavak. Povoljni aspekti Venere, Marsa i Jupitera će vam sigurno povećati budžet i moguće obezbediti jedno lepo putovanje. Za poslove vezane za inostranstvo ovo je idealan mesec i mnogi mogu očekivati ovakve aranžmane i kontakte. Izuzetan mesec za kupoprodaju nekretnina i za kredite, pa ga maksimalno iskoristite. Na polju ljubavi ne može biti bolje nego što je ovog meseca. Bilo da ste u vezi ili ste sami, očekujte pravi procvat ljubavi, susrete, zaljubljivanja i napokon ćete uživati po vašem ukusu. Partneri će ovog meseca učiniti sve ne bi li vam ugodili, odnosno da bi vas osvojili. Na vama je samo da se prepustite i uživate i da iskoristite sve prilike jer se neće baš puno puta ponavljati u narednom periodu.
Na zdravstvenom planu je jedino moguć problem sa nešto nižim krvnim pritiskom.

ŠKORPIJA ( 24.oktobar - 22.novembar )
Situacija ovog meseca je dosta otežana, a uzrok je izvestan trošak ili problem vezan za imovinu ili kredit. Moraćete se potruditi da vratite ili izmirite dugove kako ne biste imali još više štete. Malo toga će vam ovog meseca polaziti za rukom, ali pomoć možete očekivati od bliske rodbine, braće ili sestara, pa se na njih potpuno oslonite i ne plašite se da otvoreno zatražite podršku od njih ili od nekog porodičnog prijatelja. Moguće je da ćete prodajom nekretnine rešiti mnoge probleme i izaći iz krize. Izbegavajte maksimalno konflikte, kao i osobe sa konfliktnim karakterom. U ljubavi ste nekako zbunjeni i jednostavno ni sami ne znate šta biste hteli. Privlači vas sve. Moguća tajna veza ili tajni odnos sa osobom iz inostranstva ili van mesta u kome živite.
Zdravstveni problemi su mogući sa gornjim ekstremitetima i zglobovima. Zaštitite se od polnih bolesti.

STRELAC ( 23.novembar - 21.decembar )
Nekako ste nesigurni ovog meseca, a razlog nesigurnosti je popriličan broj nejasnih i zapletenih odnosa, kao i moguće poslovanje u mutnim vodama kome niste skloni. Rasplinuli ste se na više strana i skoro se upleli kao u mrežu i ne znate više gde ste šta počeli i šta je prioritet. Situaciju morate raščistiti jednu po jednu, a za to će vam se ovog meseca i pružiti prilika, posebno od 13. jula. Očekujte i moguće sukobe ili sudske pozive, ali očekujte i novčane dobitke tokom celog meseca. Ako rešavate da putujete, neka to bude prva polovina meseca. Raščišćavanje i pravljenje reda na poslovnom planu pratiće isto i na ljubavnom planu, pa i tu očekujte dosta sukoba i nervoze, ali svakako ćete na kraju biti zadovoljni i znati na čemu ste. Moguća strast na godišnjem odmoru ili na putovanju, bili u vezi ili ne.
Zdravstveni problemi bi mogli biti vezani za upale i infekcije. Problem bi mogao biti i nekontrolisan unos hrane sa naglaskom na slatkiše.

JARAC ( 22.decembar - 20.januar )
Biće sitnijih prepreka ili ograničenja tokom ovog meseca, ali vas ništa neće sprečiti da zamišljeno i ostvarite. Ne postoji prepreka koju ovog meseca nećete savladati maksimalno uspešno. Gotovo sigurno ćete tokom jula rešiti jedan sudsko-administrativni problem. Rešavaćete uspešno i stambena pitanja i ostvariti finansijsku dobit. Iako je letnji period, za vas to ne igra nikakvu ulogu i očekujte da ćete potpuno stabilizovati situaciju na poslovnom planu i obezbediti se za duži naredni period. Jul je neka vrsta stizanja na vrh i dobijanja zaslužene nagrade za uložene napore i trud. Slobodno se odlučujte i za kredit. Podjednako dobro će biti i na polju ljubavi gde vas takođe očekuje potpuno stabilizovanje veze ili ulazak u izvanredno stabilnu vezu koja će vas potpuno ispuniti jer zadovoljava apsolutno sve vaše kriterijume.
Zdravlje je sasvim uredu, a vitalnost je više nego zadovoljavajuća.

VODOLIJA ( 21.januar - 19.februar )
Ako planirate da unosite novine u svoje poslovanje, menjate ga ili obnavljate, ovo je pravi mesec za vas. Jul je izuzetno pozitivan na svim poljima i očekujte maksimalni učinak, kao i maksimalno dobre finansijske rezultate. Ako ste imali problema sa papirologijom ili nesporazuma oko ugovora ili sa saradnicima i kolegama biće izglađeni i moguće je da, ako ste nekom bili dužni ili ako su vama bili dužni, dugovi budu izmireni do kraja meseca. Očekujte potpisivanje važnog ugovora oko 13. jula. Druga polovina meseca će biti nešto nestabilnija, ali taj period iskoristite za godišnji odmor. Polje ljubavi je stabilno do prve polovine meseca, a već u drugoj su mogući izleti, flertovi i pojačavanje nervoze i javljanje nemira. Slobodni mogu sigurno očekivati početak veze tokom druge polovine meseca, ali bili slobodni ili ne očekujte naglašene strasti tokom jula.
Zdravstveno su vam na udaru pluća.

RIBE ( 20.februar - 20.mart )
Bez obzira na loš upliv Venere i Marsa kao i Saturna, koji će dosta uticati na vašu lošiju finansijsku situaciju i na moguće greške u komunikaciji i ishitrene poteze, vama ovog meseca neće nedostajati novca i neće vam novac biti osnovni kriterijum za uspešnost. Dobitak koji vam sleduje će vam omogućiti da realizujete dosta planova vezanih za kuću, porodicu, stambena pitanja i nekretnine. Veoma značajan period kada možete da očekujete dobre vesti i dobar ugovor ili dogovor je od 5. do 17. jula i jednostavno morate biti brzi, praktični i racionalni jer tada sigurno uspevate. Polje ljubavi nije previše naglašeno i više u sebi nosi nesuglasica i sukoba, ali ako imate partnera ili nekoga u tom svojstvu, gledajte da to iskoristite na pravi način. Izbegavajte nesuglasice jer ključ bi mogao biti upravo u partneru koji može da odigra ulogu racionalne i praktične osobe koja sređuje vašu celokupnu situaciju. Dakle, ako imate partnera, oslonite se na njega, ako ga nemate - ne dvoumite se da uđete u vezu, a imaćete šansu.
Zdravstveno obratite pažnju na pluća.
(Izvor: Gradjanski horoskop)

1 komentara:

Unknown петак, 20. мај 2016. 10:38:00 CEST  

Zdravo,
Ja sam Juan Diego, privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Trebate li kredit hitno da plati svoje dugove ili vam je potreban kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Vi ste bili odbijen od strane banaka i ostalih financijskih institucija? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? u potrazi za više jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuditi sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdanu i korisnica pomoći i da će biti spremni ponuditi kredit. Dakle, obratite nam se danas na e-mail: (diegosaintloans@outlook.com)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP