Michael Jackson - uzrok smrti (VIDEO)

Michaelu Jacksonu zatajilo je srce u njegovu domu u Los Angelesu. Pevač je proglašen mrtvim u bolnici UCLA, saopstio je njegov brat. Porodica kralja popa Majkla Džeksona, koji je preminuo u četvrtak u Los Anđelesu, zatražila je da bude obavljena još jedna obdukcija.



Preliminarni rezultati prve autopsije, obavljene u petak, odgovorili su samo na jedno pitanje, a to je da Džeksonova smrt nije bila nasilna.

Ipak, pevačeva porodica zatražila je da bude obavljena dodatna obdukcija, nakon saopštenja
Instituta za sudsku medicinu Los Anđelesa koji je precizirao da konačni zaključci mogu biti objavljeni tek kada pristignu rezultati toksikoloških analiza - "za četiri do šest nedelja".

Prijatelj porodice Džekson rekao je medijima da porodica i Majklovi fanovi imaju pravo da znaju "ko je taj lekar Konrad Marej i kada se on pojavio".

"Kada je taj lekar došao? Šta je radio? Da li je Džeksonu dao neke injekcije, a ako jeste - koje?", rekao je velečasni Džesi Džekson, borac za građanska prava, koji je subotu proveo sa porodicom pevača.

Džekson je dodao da ima nečeg sumnjivog i u činjenici da je lekar neposredno nakon tragičnog događaja u četvrtak popodne, nestao.

"Dužan je da istupi i da kaže: 'Ovako su izgledali poslednji sati Majkla Džeksona' ".

Policija Los Anđelesa je navela da je lekar prihvatio da i drugi put odgovara na pitanja policije u prisustvu advokata, i istakla da protiv Konrada Marija nije pokrenuta krivična istraga.

Pevačeva porodica je, pored sumnje u rezultate prve autopsije, izrazila i zahvalnost fanovima u zvaničnom saopštenju.

"Ovo je jedan od najmračniji momenata u našim životima i teško nam je da nađemo reči da opišemo tragediju koja nas je zadesila. Naš voljeni sin, brat i otac napustio nas je iznenada, i nemoguće je opisati rečima koliko nam nedostaje Majkl, osim da nas je njegov odlazak ostavio slomljenog srca. Želimo da zahvalimo njegovim fanovima širom sveta na rečima saučešća. Majkl vas je mnogo voleo. Molimo vas, ne očajavajte. On će nastaviti da živi u svakome od vas. Nastavite da širite njegovu poruku, jer bi on to želeo".

Sajt TMZ.com, preneo je da je druga - nezavisna autopsija već počela u Los Anđelesu, na lokaciji koja se drži u tajnosti.
(MONDO)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP