Obdukcija Majkla Dzeksona: Pretučeni, ćelavi i izbodeni kostur

Britanski tabloid The Sun navodno raspolaze informacijama na što su sve lekari naišli tokom obdukcije.


Prema tim tvrdnjama, u strašno fizičko stanje Michalea Jakcsona uverili su se lekari u UCLA bolnici te na obdukciji. Navodi se da je pevač bio izuzetno mršav i da u želucu nije imao ničega osim tableta.
Nadalje, njegovi kukovi, bedra i ramena bila su prepuna ubodnih rana, a pretpostavlja se da je to od injekcija protiv bolova, koje je godinama tri puta dnevno ubrizgavao. Iste takve rane nađene su, tvrdi se, i na grudnom košu, pa se pretpostavlja da su mu ti ubodi i zaustavili srce.

The Sun piše da je pronađeno trinaest ogromnih ožiljaka, koji su posledica brojnih Jacksonovih plastičnih operacija, a navodi se i da je preminula zveza u trenutku smrti nosila periku.
Truplo Michaela Jacksona imalo je i nekoliko slomljenih rebara i ubode iznad srca, no te popvrede su nastale usled pokušaja oživljavanja i uštrcavanja adrenalina.
Obdukcijom je navodno pronađeno je nekoliko neobjašnjenih modrica na Jacksonovim kolenima, dok je na leđima ima posekotine kakve su mogle nastati tokom nekakvog nedavnog pada.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP