Mis Srbije 2009: Sve ucesnice

Izbor za mis Srbije za 2009. godinu održaće u Sava centru, kada će se odlučivati koja će od 27 takmičarki poneti lentu najlepše devojke Srbije.

Ovogodišnji izbor za mis posvećen je promociji sporta i sportista koji su postigli vrhunske rezultate u zemlji i svetu, kao i promociji 25. univerzijade koja je trenutno u toku.

Finalistkinje koje će se ove godine boriti za titulu mis Srbije u prethodnom periodu su se pripremale na Kopaoniku, gde su svakodnevno vežbale, učile koreografiju i scenski nastup. Devojku koja bude imala najviše sreće, te bude izabrana za najlepšu, u decembru čeka veliko takmičenje za mis sveta koje se i ove, kao i prethodne godine održava u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici. Pored Divca i Antića, u žiriju će se takođe naći i Miroslav Cerar, šampion bivše Jugoslavije u gimnastici i T. Dž. Voker, savetnik za medije.
Kako je ovogodišnji izbor posvećen promociji sportista koji su postigli vrhunske uspehe u zemlji i svetu, kao i promovisanje Univerzijade, osim lepotica iz svih krajeva Srbije na sceni „Sava centra” kao gosti će se pojaviti i proslavljena imena našeg sporta: Mima Jausovec, Božana Ostojić, Alisa Marić, Vera Nikolić, Tanja Petrović, Vera Jeftimijades…
Obezbeđen je i direktan prenos ovog događaja, koji u 21 sat počinje na Televiziji „Pink“.

Nađa Baletić
Nađa ima 17 godina i dolazi iz Vrbasa. Pohađa gimnaziju, a toga bi želela da završi fakultet za državnu bezbednost.
Jelena Marković
Mis Užica, ima 20 godina i rođena je u Požegi. Studira na pravnom fakultetu, govori engleski, italijanski i ruski.
Dijana Milojković
Dijana je iz Ćuprije i ima 22 godine. Ova devojka studira farmaciju, bavi se plesom, voli putovanja, govori engleski.
Monika Glavina
Monika dolazi iz Beograda i ima 21 godinu. Redovan je student Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju.
Blagodarna Marković-Todorić
Beograđanka, ima 21 godinu i studira dva fakulteta, konzervaciju i restauraciju u Grčkoj, i muzičku akademiju.
Milica Jelić
Milica ima 18 godina i rođena je u Beogradu. Profesija koja je najviše privlači je novinarstvo. Odlično govori engleski jezik, voli muziku.
Biljana Zjalić
Biljana dolazi iz Vojvodine iz Temerina i ima 17 godina. Učenica je srednje ekonomske škole. Trenira karate.
Marijana Dobrosavljević
Marijana ima 19 godina, a dolazi iz Šapca. Učenica je srednje medicinske škole, smer za fizioteraperute. Želela bi da ostvari karijeru uspešnog fotomodela.
Ana Stojiljković
Ana dolazi iz Niša i ima 21 godinu. Studira visoku poslovnu školu. Dobro govori engleski jezik, a njena ambicija je svetski uspešna manekenska karijera.


Tamara Smiljković
Mis Valjeva ima 18 godina , a dolazi iz Lazarevca, gde je pohađa srednju tehničku školu. Voli sport i trenira odbojku.
Tamara Simić
Tamara ima 19 godina, a rođena je u Beogradu. Nakon srednje škole želi da upiše bankarstvo. Govori engleski jezik.
Aleksandra Stojanović
Aleksandra je mis Niša, ima 17 godina. Ide u srednju medicinsku školu, govori engleski i obožava da putuje.
Dragana Mirković
Dragana je rođena u Pančevu i ima 21 godinu. Ona je student ekonomskog fakulteta. Njen hobi je igranje odbojke.
Lidija Kocić
Lidija ima 22 godine, dolazi iz Beograda, student je Fakulteta za biznis i marketing. Govori engleski, francuski i grčki.
Vesna Mudreša
Vesna ima 20 godina i iz Beograda je. Ona studira ekonomski fakultet. Odlično govori nemački, engleski i španski.
Aleksandra Filić
Aleksandra je rođena u Beogradu i ima 19 godina. Završila je srednju ekonomsku školu. Govori engleski jezik i trenira odbojku.
Nevena Mihajlović
Nevena ima 21 godinu i dolazi iz Beograda. Studira Akademiju lepih umetnosti i želela bi da postane uspešan filmski producent. Njen hobi je plivanje.
Jovana Đorđević
Jovana ima titulu mis Leskovca, ima 17 godina. Jovana je učenica srednje tekstilne škole, te bi volela da postane modni kreator. Od jezika govori engleski.


Marijana Grgić
Marijana je mis Vojvodine, ima 23 godine, a dolazi iz Ečke. Ova devojka koja tečno govori engleski je student bankarstva. Trenira rukomet.
Mina Milisavljević
Mina se okitila titulom mis Subotice, ima 19 godina, a dolazi iz Bačke Topole. Govori engleski i nemački jezik. Omiljeni sport joj je tenis.
Jasna Perenčević
Jasna je ovogodišnja mis Braničevskog okruga, ima 23 godine, dolazi iz Vinče. Jasna studira na pravnom fakultetu i dobro govori engleski jezik.
Jovana Biševac
Jovana je mis Beograda, ima 22 godine, a poreklom je iz Peći. Jovana je na petoj godini medicinskog fakulteta. Govori engleski i ruski jezik.
Tijana Kačavenda
Tijana je iz Novog Sada i ima 19 godina. Učenica je srednje Poljoprivredne škole, nakon koje bi volela da završi kriminalistiku.
Branka Matić
Branka ima 19 godina i dolazi iz Šapca. Učenica je srednje ekonomske škole. Aktivno se bavi atletikom, a njen hobi je latino ples.
Jelica Alić
Jelica dolazi iz Valjeva i ima 18 godina. Ona je učenica srednje ekonomske škole. Govori engleski, nemački i francuski jezik, voli folklor.
Tamara Lazić
Tamara je mis Raškog okruga, ima 18 godina, a dolazi iz Kruševca . Učenica je gimnazije, govori nemački i engleski jezik. Volela bi da upiše filološki fakultet.
Martina Veselinović
Martina je izabrana za mis juga Srbije, ima 18 godina, a dolazi iz Niša . Ide u srednju ekonomsku školu, govori engleski jezik, aktivno se bavi sportom i trenira odbojku.
Izvor: Blic

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP