„Ono kao ljubav” na RTS-u

Nova TV serija „Ono kao ljubav”, koju je režirao Gorčin Stojanović, počinje da se prikazuje od 6. septembra na RTS-u.

Serija, u formi sitkoma, u prvom serijalu će imati dvadeset epizoda, kroz koje će proći više od 70 glumaca, dok centralnu ulogu imaju tri para koje tumače Nataša Marković i Ljubomir Bandović, Bojana Stefanović (na slici) i Nikola Kojo, kao i Sergej Trifunović i Sonja Kolačarić.
Ova romantična ljubavna komedija prati živote, zgode i nezgode tri para od kojih je jedan u braku, drugi u dugogodišnjoj vezi koja treba da bude krunisana brakom, a treći je na pragu stupanja u vezu. Ono što povezuje ova tri para je mesto stanovanja i jedan lokalni kafić.

Zanimljivo je takođe i da će u svakoj epizodi gostovati po jedna poznata ličnost iz raznih profesija poput sportista, voditelja, muzičara i glumaca, koji će zapravo glumiti sebe. Među njima su naš teniser Janko Tipsarević, muzičari Kemal Monteno, Masimo Savić, Đule „Van Gog”, Srđan Gojković Gile, grupa „Bjuti kvins”, voditelji Dušica Spasić, Đorđe Maričić, Đorđe Mićić i manekenka Jelena Trninić.
- Pojaviću se u novoj seriji „Ono kao ljubav” u kojoj su mi partneri glumci Nikola Kojo i Đuza Stojiljković. Kojo je u seriji vlasnik jednog noćnog kluba u koji dovodi popularne goste pevače. Tako dovodi i mene. Snimili smo tu epizodu i bilo mi je baš prijatno da sarađujem s njima, a sama gluma nije bila teška jer sam igrao sebe - prepričao je za „Blic” Kemal Monteno, jedan od gostujućih muzičara u seriji.

Upoznajemo naše junake i oni se međusobno upoznaju

Braca (građevinar, Bosanac) i Mimi (life-couch kako god to ko protumačio) doseljavaju se u novu zgradu. Njihove prve komšije su Srđan, ne tako uspešni glumac i još manje uspešni vlasnik kafića "Hipnotisano pile" u prizemlju zgrade i njegova devojka Nađa, manekenka.
Braca i Mimi prilikom useljenja prave mnogo buke, a čuju se i neki neartikulisani zvukovi oko kojih će Nađa isplesti čitavu misteriju. Ipak sve je dobro što se dobro svrši, u ovom slučaju u Srđanovom lokalu gde se sklapaju nova prijateljstva a gde ćemo upoznati i konobara Džonija, muzičara u pokušaju.
Ima i on svoju tihu patnju, zgodnu menadžerku Milicu koja ga konstantno odbija ali suprotnosti se privlače.

Scenario: Tatjana Ilić
Reditelj: Gorčin Stojanović
Glavne uloge: Nataša Marković, Bojana Stefanović, Sonja Kolačarić, Sergej Trifunović, Nikola Kojo, Ljubomir Bandović, Srđan Miletić i drugi.

Na konferenciji za novinare koja je priređena, režiser Gorčin Stojanović istakao je da će projekat obeležiti brojne glumačke zvezde, ali i kvalitetna muzika.
- Jedno je sigurno. a to je da neće biti „grand muzike“ i kiča, već će gledaoci uživati u pesmama Kemala Montena, Masima Savića, Srđana Gojkovića Gileta, Đuleta Van Goga, a na kraju se pojavljuje i Vlado Georgiev - najavio je Gorčin.
Sergej Trifunović, Jedan od glavnih glumaca, naglasio je da mu je žao što je, snimajući jednu scenu, razbio tiganj Janku Tipsareviću, koji se takođe pojavljuje u serijalu.
- Bolje da smo trenirali tenis, možda mu se ne bi desilo da ispadne u prvom kolu na US Openu - našalio se Sergej.
Pored Srđana Miletića, koji igra glavnog „blejača” u kraju, u seriji „Ono kao ljubav” u sporednim ulogama pojavljuju se i Vesna Trivalić, Branka Petrić, Dragan Nikolić, Danica Maksimović, Svetlana Bojković, Feđa Stojanović, Branko Cvejić, Branislav Trifunović, Đuza Stojiljković, Dragan Jovanović i Gordan Kičić.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP