Željko Mitrović: TV Pink u novoj sezoni

Pred 15. rođendan Pinka 16. Septembra, vlasnik televizije Željko Mitrović najavljuje da će u sledećoj TV sezoni ostaviti daleko iza sebe svu konkurenciju * „Farma", „Ja imam talenat", "Trenutak istine", „Šou snova", „VIP Veliki brat"...

Mitrovic je otrio u izjavi za „Press“ da će udarne pesnice u borbi za gledanost biti rijaliti-šou emisije, zabavni formati, ali i TV serije. „Spremili smo pravi TV cunami za predstojeću sezonu i smem da se kladim da ćemo biti najgledaniji“, kaže Mitrović.

„Programska šema koju ćemo uskoro predstaviti je najudarnija ikada. Podigli smo veliki broj izuzetno komplikovanih produkcijskih formata u isto vreme, što samo govori o snazi naše televizije kako u tehničko-tehnološkom smislu, tako i u ljudstvu. Posla ćemo imati preko glave i na Pinku sigurno neće biti otpuštanja“, navodi Mitrović za „Press“ i dodaje da su mnogi bili skeptični čuvši da je odlučio da istovremeno pokrene nekoliko jakih licencnih formata, poput „Farme", „Ja imam talenat", "Trenutka istine", „Šoua snova", kao i „VIP Veliki brat", koji će se na proleće ponovo emitovati na „Pinku". „Svi strani konsultanti koji su dolazili ovde povodom licenciranih formata imali su istu vrstu komentara da se dosad nije dogodilo ni u jednoj zemlji da se u kratkom roku pokrenu tako jake emisije, a to kod nas izgleda moćnije od svih zemalja u kojima su bili. To se odnosi kako na „Trenutak istine", tako i na „Šou snova", ali pre svega na „Farmu", koja je najkomplikovaniji i najzahtevniji format ikad, ne samo za nas kao televiziju, već i za same takmičare“, navodi Mitrović.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP