Đani Ani Nikolić izjavio ljubav

Nekadašnji fudbaler Saša - Đani Ćurčić (37) izjavio je na TV "Farmi" ljubav Ani Nikolić (30), mada na malo neobičan način. On joj je poklonio kupaći kostim koji je poneo na farmu u slučaju da mu se neka od žena dopadne.

Međutim, nije to bilo jedino što je Đani juče preduzeo. On je saopštio lepoj Paraćinki i to da već oseća leptiriće u stomaku dok je posmatra. Potencijalnu ljubav između prvog pobednika VIP „Velikog brata“ i vlasnice hita „Romale, romali“ može sprečiti samo njeno napuštanje ovog rijaliti programa.

Naime, Ana po svemu sudeći, nije rešila da ostane do samog kraja. Osim što je na ulazak pristala u poslednjem času i bez odlaska u karantin, Nikolićeva ima dogovorene nastupe, mada je, po našim informacijama, otkazala koncert u Švajcarskoj, zakazan za 9. oktobar!
Ukoliko Ana napusti „Farmu“, osim Saše, za njom drugi stanari verovatno neće žaliti. Razlog je i to što u širokom luku izbegava da obavlja zadatke, a u tome je u stopu prati Olja Crnogorac, što je mnogim farmerima već počelo da smeta, pa je pitanje kada će pasti i prve svađe.
Izvor: Alo!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP