NLO iznad Beograda (video)

Navodni NLO iznad Beograda se pojavio nešto pre ponoći 19. septembra, a Stevica Praporski ga je snimio s terase svog stana * Video postao hit u Srbiji



- Primetio sam dvoje mladih ljudi kako promatraju nešto na nebu. Pogledao sam u tom smeru i ostao u šoku. Otrčao sam po kameru i snimio tu užarenu kuglu, prepričao je Stevica Praporski kako je nastao video koji je postao pravi hit u Srbiji. - Nisam mogao verovati očima. Vanzemaljsko telo se kretalo dva do tri minuta iznad grada, pa nestalo u smeru Surčina, izjavio je za Press.

- To je telo izgledalo kao da je bilo napravljeno od vulkanske lave, a oko njega su letele čestice različitih boja. Nekoliko minuta kasnije sam video još jednu letelicu koja je takođe podsetila na mali svemirski brod, opisao je to što je video Praporski, pa dodao da je do danas čuo mnogo različitih reakcija na snimak.
- Svako ima svoje viđenje. Jedni misle da su to špijunske letelice koje snimaju prostor Srbije, drugi kažu da je to nekakvo telo zalutalo iz života posle smrti. Ima i onih koji su uvereni da je u pitanju obično pirotehničko sredstvo. Naime, te se večeri slavila pobeda košarkaša Srbije nad Slovenijom.
Kako bilo, u Gradskom centru za obaveštavanje i uzbunjivanje su potvrdili da te noći niko nije zvao kako bi prijavio goste iz svemira, a uzbune nije bilo ni u Astronomskom institutu "Ruđer Bošković".
- Te smo večeri, kao i prethodnih, pratili kretanja na nebu, ali nismo videli baš ništa što bi nam privuklo pažnju. Videli smo avione i druge letelice, ali oko 23 sata iznad Novoga Beograda nismo zabeležili ništa što bi nas navelo da pomislimo da je reč o nečem neobičnom, istakao je predavač na tom institutu Aleksandar Otašević.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP