Striptiz u "Ja imam talenat"

Voditeljka "Gole istine" Helena Roza izvela je umetničko skidanje, odnosno striptiz. Najveće iznenađenje večeri bila je osmogodišnja Katarina Kočetova, koja je potpuno raspametila publiku pesmom Dženifer Hadson "And I'm telling you"!

Druga runda šoua "Ja imam talenat" donela plesne nastupe, jedan striptiz, brijanje "na slepo", i porodični biznis! Od svih takmičara, biće odabrano 40 koji će se takmičiti u polufinalu.

Novosađanka Maša Čović (17) prva je odobrovoljila žiri. Čim je ušla u korsetiću i šorcu, Mili je odmah rekao "prošla si"!
Maša, koja se bavi baletom od svoje treće godine, izvela je šoudens koreografiju na pesmu Keli Klarkson "Because of you". Godine treninga, fantastična forma i ogromna doza energije odmah su je lansirali u dalje runde takmičenja!
Sledeći je prošao porodični tim – Boris Postovnik (37) sa sestričinom Milenom Bukaricom (18). Iako su oboje vidno bili pod uticajem treme, lepo su otpevali "Vivo per lei" Andree Bočelija i Elen Segara.
Vaspitačica Jasmina Lumić-Pera otpevala je "Lord, won't you buy me a Mercedes Benz" Dženis Džoplin, i to a kapela, samo uz aplauz publike (i horsko skandiranje "Pera, Pera")!
Prošao je i denser Slaviša Simić, tinejdž grupa Dolls, kao i igračica Daša Radosavljević, koja je od Tasovca dobila kritiku za previše provokativan stajling na devojčici od 13 godina.
Neobičan talenat pokazala je Snežana Brkljačić, koja je obrijala "žrtvu" vezanih očiju, ali to nije bilo dovoljno da zadivi žiri.
Mladi perkusionisti Muzičke škole "Stanković" već su poznati u javnosti, a njihov očigledan muzički i scenski talenat nije izmakao ni žiriju "Talenta".
Od Ivana Tasovca dobili su čak devet "da", koliko ih ima u grupi, od Danice samo pohvale, a od Milija duhovitu podršku "da, ali mnogo ste, bre, ozbiljni".
Voditeljka "Gole istine" Helena Roza izvela je umetničko skidanje, odnosno striptiz. "Sakam da provociram", ponosno je rekla Helena, koja je od muškog dela žirija dobila jednoglasno "da", a od jedine dame "ne", uz izgovor ljubomore!
Najveće iznenađenje večeri bila je osmogodišnja Katarina Kočetova, koja je potpuno raspametila publiku pesmom Dženifer Hadson "And I'm telling you"!



Svoj neverovatno pozitivan i oštar stav mala Katarina je dokazala i kada ju je žiri pitao da li je očekivala tako dobar nastup i reakciju publike.
"Da", rekla je devojčica uz samouvereni osmeh. Zanimljivo je da Kaća već ima i MySpace prezentaciju svog talenta, na kojoj kao najveće uzore navodi Elu Ficdžerald, Ališu Kiz i druge. Na njenom blogu piše "Prolazim daljeeeeeeeeeeeeeeeeeee"!
Među lošijim takmičarima, videli smo imitatora Jelene Karleuše, solaže sa nevidljivim gitarama, raspevanu decu kojoj je žiri morao da "sruši snove". Bilo je i suza, ali to je "surovi svet" šoubiznisa!
Trostruki "X" dobio je i Zoran Ćosović sa Novog Beograda, koji je praktično vičući odrecitovao pesme Miše Kovača i Nedeljka Bajića Baje.
"Ali ja sada imam mogućnost da pevam dva do tri sata", razočarano je rekao nesuđeni pevač. Tasovac, Maksimovićeva i Mili ipak su bili neumoljivi.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP