Karlo Zagorac - izbacen iz Velikog brata

Glasovima TV gledalaca, nominovani za izbacivanje iz Kuce velikog brata bili su Karlo i Indijana. Odlucili su, ipak, ukucani - glasovima 6:5 presudili su u korist izbacivanja Karla Zagorca



Ukućani koji su dobili najmanje glasova putem sms glasanja, momentalno su postali i prvi nominovani ukućani za izbacivanje. Malo je reći da su frizer i instruktorka fitnesa bili iznenađeni, pomalo i razočarani, ali pravi šok su doživeli tek kada su ostali stanari, jedan po jedan, odlazili u ispovedaonicu gde su davali svoj glas za izbacivanje.

Ko je kako glasao?
Tatjana - Karlo
Danica - Indijana
Vladimir (Arsa) - Karlo
Manuel - Karlo ("domaćicu Karlitu")
Sandra - Karlo
Radiša - Karlo ("zato što se svađa sa svima")
Milan - Indijana ("odmah")
Violeta - Indijana
Admir - Karlo
Jovana - Indijana
Nikola - Indijana

Nedelja u kojoj su se "izrodile" mnoge ljubavi, od kojih je najsnažnija upravo ona između izbačenog ukućanina i lepe Makedonke, bila je prva i poslednja nedelja za frizera koji je voleo da nervira Manuela i koji je sa Milanom izrazio "neverovatnu kreativnost" kada su smicalice u pitanju.
Karlo je sa glasom razlike izgubio od Indijane, ne zato što nije zanimljiv, već zato što se mnogima zamerio - Manuelu je priznao da voli da ga nervira, Radiša je osetio da ga ponižava "jer je seljak", a i Sandri nije prijalo da sluša "ološ".
Ipak, na rastanku se Karlo izljubio sa svima, a Violeta je i zaplakala. Najduži poljubac na rastanku je, naravno, bio njen.

Nakon izlaska iz Kuće, Karlo je u kraćem intervjuu otkrio da se oseća čudno, a onda se obratio ukućanima, tačnije Violeti: "Mali, ljubim te. Svima ostalima, pokušao sam nečemu da vas naučim - ko je ukapirao, ukapirao je. Nemojte da izlazite sami, uživajte. Viki, čekam te".
O ljubavi sa Viki..."Nisam planirao ništa sa njom, niti sa bilo kojom drugom devojkom. Nisam imao svoj krevet, i samo sam pitao čiji je narandžasti krevet jer volim tu boju...Bili smo blizu i desilo se i onda sam shvatio da je ona mene smuvala! Pitala me je jel imam devojku...bila je toliko slatka".
Emocije prema Viki "zaista postoje" i "čekaću je naravno!".
Misli da su ga ukućani izbacili jer im je konkurencija, a pokušao je da ih nauči svemu! "najpre kulturi...aljkavi su!"

2 komentara:

Анониман,  четвртак, 1. октобар 2009. 13:11:00 CEST  

Neka je izbačen odvratan mi je,vulgaran...

Анониман,  четвртак, 1. октобар 2009. 13:13:00 CEST  

Sledeća bi trebala da ispadne Viki,prostakuša,sram da je bude...pa zna li da imaju kamere,da je djeca gledajude

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP