Godišnji horoskop za 2010. godinu

Godisnji horoskop za 2010. je idealna prilika da saznate kakve su Vase astroloske predispozicije za narednih godinu dana

Da li ce vam zvezde i u kojoj meri biti naklonjene u narednih 12 meseci? Proverite u godisnjem horoskopu za 2010. koji je pred vama. Posao i novac, ljubav i odnosi sa drugima, zdravlje...
NOVO: Godišnji horoskop za 2011. godinu


Pogledajte i:

* KINESKI HOROSKOP za 2010. godinu Tigra
* Numeroloski horoskop za 2010. godinu


Ovan - godišnji horoskop za 2010.
Vaša maštanja morate usmjeriti na konkretnu stvarnost i trenutno stanje kako bi mogli krenuti naprijed te kako bi postizali ciljeve koje želite. Imati ćete osjećaj da je došlo vrijeme za vas te morate pronaći u sebi ono što istinski motivira vas i ljude oko sebe kako bi pronašli rješenje 2010. godina za ovnove donosi potencijalnu priliku, ovisi samo o vama dali ćete priliku vidjeti i iskoristiti. Otvorite oči, dolazi kada se najmanje nadate. Napokon ćete biti u mogućnosti da prevladate ono što vas je dugo sputavalo.
POSAO - 2010. godina savršena je za pronalaženje novih poslova. Vaš unutrašnji glas govori vam da krenete naprijed bez straha, jer čakaju vas lijepe stvari. Zato, krenite. Nemojte čekati. Vaša razmišljanja omogućiti će vam da razbistrite misli, da prestanete oklijevati te konačno prestanete gubiti vrijeme nepotrebno. S druge strane, neopterećeni možete doći do savršeno pozitivne ideje, posebno na poslovnom planu. Biti ćete dobro prihvaćeni, ćak omiljeni u poslovnom okruženju.
Budite oprezni kod donošenja odluka u ponudama koje vas očekuju prije travnja. Dajte si vremena. Prespavajte svaku odluku. Nemojte svima vjerovati. Sve što želite i radite stavite u okvir realnosti. Ništa nije ostvarivo preko noći. Period ljeta donosi vam uspjeh i ohrabrenje da radite dobro i da tako nastavite do kraja godine.
LJUBAV - Teško vam je zaboraviti prilike koje su vas snašle prošle godine, ova godina je za vas odlučujuća. Ništa nije izgubljeno, morate smoći snage kako bi došli do dna vašeg problema koji vas mući već dvije godine. Otvorite se i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom. Suočite partnera sa svojim željama i objasnite da nitko ne može stajati nikome na putu sreći. Ovo je vrijeme da izrazite apsolutno sve što osjećate, više nego ikada. Riješite probleme ako možete, ako ne…. Nikad neznate tko stoji iza ugla. Za samce ovo je prilika da pronađu nekog tko će biti brižan, i od koga će dobiti samo lijepe stvari u životu uz obilje strasti. Pazite što pričate. Budite onakvi kavi jeste. To će vašu ljubav dovesti na put koji priželjkujete. Nemojte samo sanjati i maštati. Budite realni. Živite danas. Bajke su samo bajke i zato se tako zovu.
NOVAC - U 2010. godini imate dobre financijske prilike. Vaša intuicija omogučiti će vam da zaradite novac, sreća će vam biti naklonjena. Nemojte iskušavati sreću s vašim porivima za kupnju koja je nepotrebna. Novac je novac. U pozitivnom i negatvnom smislu. Pogotovo na početku godinu pripazite, obuzdajte se i bez nepotrebnog trošenja. Na taj način riješiti ćete se starih dugova. Nemojte stvarati nove. Do kraja svibnja sve će se razbistriti i moći ćete vidjeti jeste li dobro radili na financijskom planu. Svibanj je dobro vrijeme da povećate svoju zaradu ili zatražite povišicu. Promijenite banku u ovom periodu ako niste zadovoljni sadašnjom.
Ako vam netko nešto duguje, tražite da vam vrati novac. To je vaš novac.
ODNOSI S DRUGIMA - Biti ćete inspirirani ako krenete u pregovore nakon travnja. Prije tog perioda zvijezde nisu na vašoj strani. Poštujte odluke zakona. Dugove i druga davanja po zakonu platite. Nemojte se “igrati sa zakonom”. Prije ili kasnije morati ćete se suočiti s istinom. Nemojte da vas vodi emocionalna ranjivost, nemojte obećavati ono što nemožete ispuniti. Smijete reći NE. Sve što se traži od vas a znate da nemožete ostvariti, recite. Biti će vam lakše. I drugi će vas više poštivati nego ako ne ispunite ono što ste obećali.
ZDRAVLJE - U 2010. godini morate promijeniti svoj način života. Ovaj sada jako šteti vašem zdravlju. Enargija vam je, pogotovo na početku godine, niska. Emocionalno zdravlje morate podići na višu razinu. Pripazite na prehranu. Tako ćete se riješiti problema s probavnim sustavom. Počnite vježbati. Vaše vrijeme dolazi od travnja. Osnažite svoje tijelo te će vam se i emocionalno zdravlje popraviti.

Bik - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina je dobra godina za bikove, naročito što se tiće nastavka planova iz prethodne godine. Doradite svoje strategiju do savršenstva, pred vama su posljednji koraci do ispunjenja ciljeva. Morati ćete više surađivati s ljudima iz svoje okoline. Vjerujte svom isntinktu koji je realan.
POSAO - Dobiti ćete sjajne prilike da se udružite s nekim, te pobijedite one koji su bili protiv vas. Pristanite na ustupke koje traži druga strana s kojom se udružujete. I vi ćete imati koristi. Timu u kojem ćete vi biti, donosite dobre stvari. Profesionalnošću s vaše strane profititrati će svi u timu. Povedite računa o praktičnim detaljima, te sve što možete iskoristite na svoju dobrobit. 2010. godina dobra je za pripremu projekata i želja koje imate a ostvariti će se u 2011. godini.
LJUBAV - Na ljubavnom planu zvijezde su vam naklonjene. 2010. godina donosi vam iznanađenja na senzualnom planu. Često ćete proispitivati svoje odluke. Vašim impulzivnim odlukama naučiti ćete o sebi ono što još niste znali, što ćete moći iskoristiti za dobrobit u vašoj vezi. Nemojte se začuditi ako otkrijete neke nove želje. Dvojbe koje imate donose pozitivne promjene od veljače. Nemojte osjećati krivicu.Vaša inspiracija voditi će vas do pravih odluka. Na dobrom ste putu. Svaka promjena na koju se odlučite, za bikove u vezi ili samce, dugoročno je dobra za vas. Pazite, nemojte biti nerealni.
NOVAC - 2010. godina pruža vam priliku da platite stare račune te riješite stare dugove. Riješite to jednom zauvijek. To će vam pomoći da konačno čisti uđete u život od lipnja.Kod donošenja financijskih odluka, odlučujte sami. Dobro promislite i dvaput proispitajte svaku odluku.Morate donijeti jednu odluku koja će imati utjecaj i na vaš emocionalni život. Pazite. Emocije su emocije, a novac je novac. Uvjerite se da su vaše odluke dobre za sve ljude vama bliske.
ODNOSI S DRUGIMA - 2010. godina na neki način kraj je jednog ciklusa. Završite što imate kako bi 2011. mogli započeti nove stvari. Riješite i eliminirajte sve što vas može sputavati u budućnosti. Pravo je vrijeme za to. Nemojte oklijevati da idete do kraja. MORATE to napraviti. Osobito ako su financije u pitanju.Ne donosite nikakve drastične odluke na ljubavnom planu prije travnja. Usporite malo i prepustite inicijativu drugoj strani. Vaš partner zna točno što želi, što će za vas biti velika prednost.
ZDRAVLJE - Bez obzira na povremene padove u vašoj formi, generalno gledajući, energetski nivo dobar vam je tijekom cijele godine. Loši periodi uglavnom su posljedica vaših loših životnih navika. Svjesni ste ih. Promijenite ih.Godina počinjete usporeno ali vaša će se energija podići. Najbolji period vam je od kolovoza pa do kraja godine. Napunite svoje baterije u tom periodu. Više vremena posvetite sebi, to je neophodno. Više brige o sebi donijeti će vam pozitivne pomake u zdravstvenom pogledu.

Blizanci - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina na neki će vas način probuditi iz vašeg sna i želje da se dokažete u svojoj okolini. Svoje mišljenje izražavate žestoko ali ste spokojni. Napokon ćete biti nagrađeni za protekli period. Oni koji nisu na vašoj strani neće se usuditi biti protiv vas, što vam daje samopouzdanje i vjeru da radite prave stvari.
Posao:
Početak godine obilježit će velika očekivanja koja se neće odmah ostvariti - još nije trenutak i vaše vrijeme tek dolazi. To ipak ne znači da se ne trebate truditi i da vam se taj trud neće isplatiti u nadolazećim mjesecima.
Prvu ćete priliku imati već sredinom godine. Naravno da uspjeh neće doći sam od sebe. Što prije shvatite da se morate sami izboriti za ono što želite, bit će vam veći izgledi. Pri tome računajte na povremene nesporazume sa suradnicima; vaš se pristup neće svima svidjeti, ali zbog toga ne razbijajte glavu jer nikada nećete moći svima ugoditi. Ponekad ćete se morati i oštrije postaviti prema ljudima oko sebe, jer će vas inače gaziti i koristiti vašu popustljivost.
Ova je godina ponešto komplicirana kad se radi o poslovnoj situaciji, i najbolje će biti da ju kao takvu prihvatite. Ne odustajte od borbe, ne prihvaćajte olako poraze, i iskoristite najbolje od onoga što vam se nudi - a ako ne uspijete ove godine, uspjet ćete sljedeće jer tada situacija izgleda puno bolja.
Ljubav:
I u ljubavi su izgledni problemi na početku godine za Blizance, bili oni u stalnim vezama i braku ili ne. Što god da kažete, bit će pogrešno shvaćeno, i zbog toga ćete biti vrlo frustrirani.
Situacija će se promijeniti na bolje s početkom proljeća! Slobodno očekujte vrlo ugodna iznenađenja u ovom razdoblju, jer su vam planete naklonjene i donijet će vam nekoliko vrlo lijepih prilika. Naravno, o vama ovisi hoćete li ih i kako iskoristiti, jer je krajnja odluka ipak na vama.
Blizancima koji uđu u novu vezu neće sve ići glatko, osobito ne na samom početku. Ipak zahvaljujući sposobnosti da dobro verbalizirate probleme vrlo brzo ćete pronaći zajednički jezik i svi će nesporazumi biti izglađeni. Pripazite da ne pretjerate u nerealnim očekivanjima, bilo od ljubavne veze ili od svojega braka. Koliko god optuživali partnera za neosjetljivost i hladnoću, razmislite leži li dio problema ipak i u vama?
Kraj godine donijet će vam novu porciju uzbuđenja, čak i za Blizance u stabilnim vezama, a s njima opet i poneki nesporazum. Ako zaista želite stalnu i sretnu vezu znat ćete što trebate promijeniti da biste pronašli pravi put.
Zdravlje:
Ne uzimajte svoje zdravlje kao nešto što se samo po sebi podrazumijeva. Nekvalitetna prehrana i premalo vježbe donijet će vam probleme, osobito u prvom dijelu godine kad se ionako manje krećete zbog zime.
Kasno proljeće vam donosi bolje dane i priliku da riješite probleme koji se vuku već neko vrijeme. Iskoristite to razdoblje, ponajviše da biste iz korijena promijenili navike i napokon počeli živjeti zdravije.
U suprotnom bi vas ponovno mogle stići tegobe pri kraju godine, kad se opet vrati zima i hladniji dani. Uloženi trud isplatit će se i zbog toga što ćete bolje izgledati, a zadivljeni pogledi popravit će vam raspoloženje i pobuditi optimizam.

Rak - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam poboljšanje u svim aspektima vašeg života. Morate pojednostaviti stvari kako bi postigli više. To će iznenaditi ljude oko vas. Nemojte biti samozatajni. Nitko vas ne vidi i ne čuje. Budite čvrsti. Pokažite se. Imate što. To je osnova kako bi uspjelii dokazali okolini da vrijedite. Ova je godina naročito pogodna da se promijenite i potpuno upoznate sebe i svoje mogućnosti.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam određene probleme na poslu. Naravno, svaki problem istovremeno je i prilika za raščišćavanje neriješenih pitanja, i zato iskoristite ovo vrijeme da napokon postavite stvari na svoje mjesto.
Osim sa suradnicima, mogući su i problemi sa šefom kojemu se neće svidjeti neki segmenti vašeg posla. Nemojte se odmah braniti i kretati u protunapad, nego kritiku primite na znanje i razmislite možete li nešto promijeniti u načinu na koji pristupate radu. Pametnim postupcima stvorit ćete si odličnu podlogu za napredovanje u trenutku kad vam horoskop bude više naklonjen.
A to vrijeme dolazi u drugom dijelu godine. Krajem ljeta ili na jesen morat ćete birati između dva ponuđena izbora, i o vašoj odluci ovisit će kako će se stvari dalje razvijati. Ali što god da prihvatite, budite svjesni da ćete se itekako morati potruditi i opravdati povjerenje koje vam je ukazano.
Morat ćete se postaviti odlučno i pokazati da se možete izboriti za sebe. Probleme i prepreke moći ćete preskočiti, i uz prave poteze moći ćete ih pretvoriti u priliku da biste krenuli dalje.
Ljubav:
S početkom godine, slobodni Rakovi mogu se nadati sasvim ugodnom susretu s jednom mladom osobom, dok će oženjeni Rakovi (ili oni u stalnim vezama) uživati u harmoniji braka i ugodnom druženju sa svojim partnerom. Budite oprezni, jer ma koliko stvari izgledale bajkovito, moglo bi se ispostaviti da ta osoba ipak nije ona prava. Takva su buđenja, na žalost, često bolna.
Nakon svojevrsne idile iz prvog dijela godine, jesen bi ipak mogla donijeti nešto ružnije događaje. Prvenstveno će se to odnositi na probleme zbog loše komunikacije, i to kako za slobodne tako i za oženjene Rakove. Nije to ništa što se ne bi moglo riješiti ako oba partnera zaista za to imaju volju, ali teško je razmišljati razumno jednom kad osjećaji polude. Zadržite pod kontrolom svoju emotivnost i pripazite na ružne riječi izrečene u ljutnji, jer bi vam one mogle dodatno zakomplicirati situaciju.
Svađe same po sebi nisu loše i zapravo su normalan dio svake intimne veze, a pomirenje često dodatno zbližava partnere i učvršćuje njihov odnos.
Zdravlje:
Prvi dio godine donijet će vam nekoliko blažih simptoma koji bi vas trebali natjerati da malo više pažnje posvetite svom zdravlju. Ne radi se o ničem strašnom, ali shvatite da vam vaše tijelo signalizira gdje pretjerujete i poziva vas da se prilagodite njegovim zahtjevima.
To se prije svega odnosi na stres, premalo vježbe i pogrešnu prehranu. Ako odlučite nastaviti po starom, mogli biste imati problema s probavnim sustavom i bubrezima, a možda čak i sa srcem.
Drugi dio godine donijet će vam svojevrsno olakšanje. Ako ste poslušali naš savjet, do tada bi se tijelo već trebalo vratiti u normalan ritam. Ali ako uporno ustrajavate na lošim navikama, problemi će se vratiti. Nikakav vam horoskop ne može pomoći ako si ne želite pomoći sami!

Lav - godišnji horoskop za 2010.
Sve ono što držite u srcu moći ćete brzo ostvariti u 2010. godini. Vaša savjest voditi će vas kod proispitivanja vaših želja i vrijednosti. Uzmite stvari u svoje ruke. Imate srce. Recite svima jasno i glasno, neka vas se čuje. Vaše vrijednosti su dobre, i vjerujte u njih. Pomoći će vam da riješite neke naizgled neriješive situacije.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam svojevrsno zatišje što se tiče poslovnih prilika. Negdje u proljeće izgledan je sukob sa suradnicima, i to zbog kritika koje ćete im uputiti (ovo je manje izgledno) ili zbog toga što će drugi kritizirati vas (puno vjerojatnije). Iako je lako moguće da ste zaista pogriješili i da su primjedbe koje vam upućuju bile u dobroj mjeri zaslužene, naravno da ćete instinktivno zauzeti obrambeni stav i krenuti u protunapad (ili se uvrijeđeno duriti).
Ovakve bi se trzavice mogle protegnuti kroz nekoliko mjeseci i direktno utjecati na osjećaj nezadovoljstva trenutnim poslom i radnom atmosferom. Frustracije bi vas mogle natjerati da razmislite o novom poslu, ali nemojte srljati bez razmišljanja jer ćete zažaliti zbog brzopletosti i naglosti.
Negdje pri kraju ljeta ili na jesen stvari će se do kraja zakuhati. U to ćete vrijeme po prilici osjetiti novi nalet optimizma i entuzijazma. Iskoristite tu energiju da se nametnete šefovima svojom sposobnošću i da napokon dobijete ono što već dugo zaslužujete.
Ne zaboravite ipak da ne porušite mostove za sobom jer će vam se to osvetiti.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine u vaš će život ušetati zanimljiva osoba koja će vam pobuditi maštu; ali da li je to baš ono što ste zaista tražili? Da vam malo pomognemo, to će vjerojatno biti netko rođen u znaku Blizanca, Vage ili Ribe (ili će mu to biti podznak). Razmislite jeste li u ovom trenutku spremni na zaista ozbiljnu vezu.
Zauzeti Lavovi krenut će dobro u novu godinu, ali moglo bi se dogoditi da postanu toliko ovisni o dobroj energiji da počnu izbjegavati suočavanje s problemima. Takva idila može potrajati neko vrijeme, ali na duže staze donijet će vam sve češće trzavice i rasprave.
Slobodnim će se Lavovima dogoditi vrlo zanimljiva avantura u drugom dijelu godine, ali ćete se već na početku morati suočiti s poteškoćama. Mlada veza vrlo često puca kada naiđu problemi, ali vaša će uloga ovdje biti ključna; ako ocijenite da se za ovu vezu isplati boriti, pretvorit ćete se zaista u Lava i boriti se da ju spasite.
Uopće će drugi dio godine donijeti više sreće u ljubavi i za slobodne i za zauzete Lavove. Zapamtite da ćete tek uz trud i nesebični angažman popraviti ono što se pokvarilo u prijašnjem periodu; ali ako se za ljubav ne isplati boriti, pa za što se onda isplati?
Zdravlje:
Početak godine mogao bi vam donijeti neke manje zdravstvene probleme (prije svega vezan uz probavni sustav, a moguće su i glavobolje). Ipak to srećom neće biti ništa što bi vas trebalo izbezumiti.
Pripazite malo na stil života. Premalo kretanja i nezdrave navike mogle bi prilično naglo stići na naplatu. Tijelo nam uvijek daje do znanja što mu smeta i ako ga poslušamo izbjeći ćemo neugodna iznenađenja.
Ova godina ne donosi vam neke posebno izazovne aspekte, ali to sve neće značiti ništa ako se zapustite prestanete brinuti za sebe. Preventivno posjetite liječnika i ne ignorirajte upozorenja koje vam šalje vaš organizam!

Devica - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam ponovno buđenje, oživljavanje. Kako ćete vaše ciljeve sada postaviti na razumnijim temeljima, moći ćete i biti precizniji i djelotvorniji u akciji i poslovima. Doista osjećate potrebu da vaše ciljeve realno sagledate kako bi mogli efikasnije napredovati. Nepotrebna je vaša želja da sve riješite odjednom i da svi problemi nestanu u trenu. Vratite se svojim osobnim ciljevima koji će vam pomoći da pokažete koliko vrijedite i u svojoj okolini.
Posao:
Početak godine donijet će vam određene probleme na poslu, najvjerojatnije s autoritarnim šefom ili s nekim od kolega spremnih na sve radi vlastite koristi. Budite spremni na to da će vas tračati i na svaki način pokušati ocrniti. Ovakva će se situacija protegnuti kroz prvih nekoliko mjeseci.
Sredinom godine situacija će se ipak promijeniti na bolje. Otkrit ćete da vas suradnici i nadređeni gledaju s više simpatija, a posebno će vas iznenaditi dobro mišljenje od osobe od koje to ne biste očekivali. Uz to će vaše primjedbe i prijedlozi nailaziti na plodno tlo.
Krajem godine će situacija i dalje biti sasvim zadovoljavajuća, ali su mogući nesporazumi s osobom s kojom inače niste u sukobu, i to prvenstveno zbog nekoliko nespretnih izjava koje će pokvariti vaše odnose.
Ljubav:
Početak godine počet će izvrsno za sve slobodne Djevice. Kao da su se planete urotile da vam donesu uzbudljivu ljubavnu priču u život! Otvorite dobro oči i dopustite zanimljivoj osobi koja vam se pojavi u životu da vam priđe bliže, jer biste mogli doživjeti vrlo ugodno iznenađenje.
Dobra situacija nastavit će se za slobodne Djevice i u drugom dijelu godine, uz brojna uzbuđenja. Ovo definitivno neće biti dosadna godina za vas!
Djevice u stabilnim vezama ili u braku imat će nešto težu situaciju koja će posebno eskalirati u drugom dijelu godine. Pri tome će dobar dio krivice biti i na vama. Ma koliko god imali primjedbi na partnera, izbjegavajte pretjerano kritiziranje i predbacivanje jer ćete inače još pogoršati situaciju. Umjesto da riješite probleme, samo ćete izazvati dodatnu netrpeljivost.
Zdravlje:
Slobodno računajte na sasvim dobru zdravstvenu situaciju tijekom cijele godine. Naravno, i vi morate obaviti svoj dio posla: odbacite što prije loše navike i posvetite malo pažnje svojem zdravstvenom stanju - dobra ishrana i dosta kretanja pomoći će vam u tome.
Ako već ne bude fizičkih problema, pripazite ipak da zdravlje ne narušite pretjeranom nervozom i stresom. Ma koliko izazovna bila situacija u kojoj se budete našli, sjetite se da se svi problemi na kraju riješe i da ništa nije zauvijek izgubljeno.

Vaga - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina dolazi s odličnim najavama za vaš socijalni život u odnosima s drugima. Osjećate povećanu potrebu za slobodom uz istovremenu potrebu za ojačate ili uspostavite nove veze. Imate mogućnosti da kombinirate jedno i drugo ali morate biti vješti u dogovorima i pregovorima. Imati ćete potrebu da se dokažete više nego inače.
Posao:
Ove ćete godine probleme na poslu prihvaćati još emotivnije nego inače. Koliko god se trudili da odvojite emocije od posla, teško ćete se miriti s pogreškama i nepravilnostima koje vidite svuda oko sebe. Osobito će vam teško padati raznorazna ogovaranja i neugodne priče iza leđa.
Nemirenje s nepravdom moglo bi lako dovesti do sukoba sa šefovima i suradnicima. Čak i u situacijama u kojima ste inače običavali odšutjeti i okrenuti glavu na drugu stranu, ove biste godine mogli reagirati burno.
Na žalost morat ćete ipak upotrijebiti šarm i diplomatski takt da izbjegnete dublje konflikte. Iako znate da ste u pravu, morat ćete izgladiti situaciju. U suprotnom će neugodnih sukoba biti sve više. Ove riječi nemojte tumačiti kao poziv na šutnju i samo šutnju; s vremena na vrijeme se slobodno oglasite i izborite za svoja prava!
Ljubav:
Ljubavna će vam situacija biti puno bolja od one na poslu. Već na početku godine izgledna je vrlo žestoka avantura, odnosno burna veza. Možda bi ju najbolje bilo opisati kao šibicu koja brzo plane, ali često i izgori jednako brzo.
Jedan od uzroka tome bit će i činjenica da će vaš partner biti snažna osoba, nespremna na kompromise. Vi s druge strane znate popustiti, ali ipak ne želite da netko dominira nad vama. I upravo biste zbog toga mogli dosta vremena provesti u iscrpljujućoj i zapravo nepotrebnoj borbi za prevlast. Bez obzira na to, definitivno vam neće biti dosadno!
Vage u braku i stabilnim vezama imat će sredinom godine razdoblje neslaganja s partnerom, zbog loše komunikacije i inzistiranja na svojim stavovima. Rješenje je da oboje naučite uvažavati argumente onog drugog.
Kraj godine obećava vrlo sretnu i harmoničnu situaciju, i zato vjerujemo da ćete sve probleme uspjeti riješiti tada, ako ne već i prije.
Zdravlje:
Zdravstvena situacija bit će uglavnom dobra, osim posljedica koje bi se mogle javiti ako probleme s posla budete previše uzimali k srcu. Nerviranje zbog neugodnih iskustava sa suradnicima dovest će do nagomilavanja stresa, a posljedica toga mogli bi biti problemi sa srcem, želucem ili snažne glavobolje.
Dok bi prvi dio godine mogao biti zahtjevan i težak, drugi dio će vjerojatno biti lakši i dovest će do opuštanja i smirivanja. Iskoristite pozitivnu energiju i uživajte u životu!

Škorpija - godišnji horoskop za 2010.
S 2010. godinom započinje jedan novi životni ciklus za vas. Napokon ćete moći vidjeti sve promjene. Spremni ste kako bi realizirali ono što već dugo želite. Vaša vitalnost i zdravlje poboljšavase tijekom vremena. Osjećati ćete se jako i puni života. Biti ćete u harmoniji sa svojim idealima i željama.
Posao:
Početak godine donijet će vam probleme na poslu koji će prije svega biti uzrokovani nepoštenim odnosom kolega (što vi ne podnosite), ali i vašom tvrdoglavošću i naglošću. Naravno da se imate pravo boriti za sebe, ali ponekad neće biti na odmet da upotrijebite malo taktičniji pristup. Sredina godine donijet će vam mnogo bolju situaciju. Odlučnošću svojstvenom Škorpionima ponovno ćete pokušati postići svoje ciljeve, i ovog puta ćete napokon uspjeti - ali samo ako zaista shvatite da trebate zasukati rukave i pošteno odraditi posao koji vam je povjeren. Naravno, jednom kada tako odlučite bit će vas nemoguće zaustaviti. Naravno da ćete za svoj trud očekivati i adekvatnu nagradu jer vi niste tip osobe koja će cijeli život vući za druge i zadovoljiti se povremenom šefovom pohvalom. Najveći ispit stići će negdje na jesen, kada se ponovno pojave određeni problemi: tada sve ovisi o tome hoćete li se odlučiti na nastavak borbe, ili ćete odabrati povlačenje u sebe i negdje sa strane snivati osvetu za neka buduća vremena.
Ljubav:
Već u prvom dijelu godine očekuju vas velika uzbuđenja. Slobodni će Škorpioni upoznati vrlo zanimljivu osobu (sa zračnim horoskopskim znakom ili podznakom) koja će ih osvojiti originalnošću i šarmom. Škorpioni u stalnim vezama doživjet će drugu vrstu uzbuđenja: vjerojatno će zbog svoje ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti između njih dvoje počesto izbijati vatrene svađe ili pak dugotrajna durenja. Prava će bura ipak pričekati do jeseni, kada će i slobodni i zauzeti Škorpioni iskusiti snažnu krizu u svojim kratkim ili dugim vezama. Tada će se iz njih probiti ona prava škorpionska priroda, i pokazat će koliko znaju biti strastveni, ali i ljubomorni i zahtjevni. Kraj godine donosi smirenje i sreću. Ako malo primirite svoj temperament i naučite se cijeniti tuđe mišljenje, sljedeću biste Novu godinu mogli dočekati u vrlo ugodnom društvu (odnosno u ugodnoj atmosferi, ako već imate stalnog partnera)!
Zdravlje:
Sljedeće godine ne biste trebali imati značajnijih zdravstvenih poteškoća, iako su sredinom godine mogući problemi s probavnim sustavom, ali i s cijelim donjim dijelom tijela. Obavezno pripazite na prehrambene navike i poroke kojih se još niste ostavili, a posvetite pažnju i kretanju. Jesen i zima će vam donijeti olakšanje i smirenje problema koji su se eventualno ipak pojavili tijekom godine.

Strelac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi vam novo svijetlo na vašem putu koje niste imali u proteklom periodu. Vrijeme je da ostavite, napustite i zaboravite sve što je bilo i sve što vas je sputavalo. Pokažite koliko uistinu vrijedite, i na poslovnom i na ljubavnom planu. Trebate se posvetiti vašem osobnom napretku za koji postoji velika šansa da se ostvari u 2010. godini.
Posao:
Prvi dio godine donijet će vam probleme na poslu, ponajviše zbog želje za dominacijom i snažnog ega nekih vaših suradnika. Iako vama nije strano povremeno popuštanje, s punim pravom očekujete i od drugih da se povremeno spuste na zemlju i priznaju da su u krivu.
Unatoč tome, imat ćete nekoliko razdoblja u kojima će vam šanse za uspjeh (ili barem za ugodnu atmosferu na poslu) biti razmjerno velike. Prvi takav period možete očekivati na proljeće, a drugi negdje sredinom ljeta.
Kraj godine obilježit će relativno mirna atmosfera, s povremenim usponima i padovima – dakle, ništa posebno, nego upravo onako kako se i inače stvari odvijaju u životu.
Zapamtite da će vam u nošenju s problemima pomoći malo laganiji pristup, pa i smisao za humor: ne shvaćajte sve situacije smrtno ozbiljno, jer život bez poteškoća ionako ne postoji.
Ljubav:
Strijelci u stalnim vezama imat će buran početak godine. Možda će krivnja biti u partnerovim prevelikim zahtjevima i netolerantnosti, a moglo bi biti i sasvim konkretnih razloga za sukob – možda kakav flert ili neozbiljnost na nekom drugom polju – ali po svoj ćete prilici morati i te kako iskoristiti svoj šarm da biste primirili situaciju.
Takvo će "usklađivanje" potrajati kroz cijeli prvi dio godine, i taman kad vam se učini da ste uplovili u mirne vode pojavit će se nova hrid na kojoj biste se mogli razbiti. Ipak, negdje krajem ljeta stvari će se ipak popraviti. Čak ni tada ne uzimajte svoju vezu zdravo za gotovo, jer bi se ponovno moglo vratiti vrijeme kriza.
Slobodni Strijelci svojih će pet minuta dočekati u drugoj polovici godine, kad im se smiješi velika mogućnost za burnu i slatku vezu, doduše uz povremena neshvaćanja i manje razmirice. Zapitajte se: da li je to zaista ono što želim? Ako je odgovor potvrdan, ne oklijevajte i borite se za svoju sreću!
Zdravlje:
Kroz cijelu bi vas godinu mogle pratiti manje poteškoće vezane uz probavni sustav i donji dio tijela, ali i povremeni problemi s kralježnicom. Kao što uvijek upozoravamo, za svoje zdravlje najviše možete učiniti upravo vi. Pripazite na prehranu i krećite se što više.
U drugom dijelu, odnosno krajem godine situacija će biti najbolja za rješavanje tegoba. U slučaju većih problema svakako posjetite liječnika, iako za tim vjerojatno neće biti nekakvih većih potreba sljedeće godine.

Jarac - godišnji horoskop za 2010.
2010. godina donosi jasne i vidljive rezultate koji će vam dopustiti da se probudite, i da pronađete u sebi snagu kako bi mogli dalje napredovati. Osjećati ćete potrebu za napredovanjem. Iz tog razloga dajte sve od sebe. Krenite tim putem. Ovo je savršeno vrijeme za vas. Zvijezde su vam naklonjene, želite i možete sve što pomislite. Možete nadvladati svaku situaciju. Samo naprijed.
Posao:
Vjerojatno za sljedeću godinu imate dosta poslovnih planova i želja: u tom slučaju krenite hrabro, jer vam prvi dio godine obećava dobru poslovnu atmosferu i realne izglede da ostvarite ono što želite. Pripazite tek da ne pretjerate i ne poželite nemoguće, jer vam nikakav položaj planeta neće pomoći u takvoj situaciji.
Sredinom godine situacije će se promijeniti i javit će se prvi veći problemi. Izgledan je određeni sukob sa šefom, ali ipak to neće biti ništa što se ne može riješiti kroz iskren i pošten razgovor.
U ovom će periodu od vas biti zatraženo da donesete važnu odluku, pri čemu će interesi posla doći u sukob s vašim osobnim uvjerenjima. Na žalost, ne možemo vam savjetovati kojim smjerom da krenete, jer to ovisi o situaciji koju ipak vi najbolje poznajete.
Krajem godine ponovno ćete ući u dobar period i problemi će se rješavati nešto lakše. Prethodne mjesece možete iskoristiti jer je svaka prepreka ujedno i prilika za razvoj i približavanje uspjehu.
Ljubav:
Jarci u stalnim vezama uživat će u obiteljskoj atmosferi. Na žalost, situacija će se ponešto promijeniti s dolaskom proljeća: mogli bi se javiti problemi zbog vaše ili partnerove nestrpljivosti i neprilagodljivosti.
Zapamtite da ne postoji problem koji se ne bi mogao riješiti ako postoji dobra volja kod oba partnera. Odmah da napomenemo i da guranje spornih pitanja pod tepih nije rješavanje, nego zapravo gomilanje izvora sukoba. Neriješene frustracije prije ili kasnije probit će se na površinu, a sljedeće godine jedan takav period mogao bi se dogoditi negdje na ljeto.
Kulminacija i konačno vrijeme odluke – odnosno izbora između rješavanja problema ili daljeg produbljivanja sukoba – doći će u drugom dijelu godine. Vi ili vaš partner smatrat ćete da ste u podređenom položaju i da se vaše želje ne poštuju. Iskreno se nadamo da nećete dozvoliti da sukob naraste toliko da ga više ne biste mogli kontrolirati.
Slobodnim Jarci se negdje u prvom dijelu godine (odnosno s buđenjem proljeća) priprema nekoliko vrlo ugodnih iznenađenja. S obzirom da vam sljedeća godina donosi nešto kompliciranije odnose, pripremite se za burnu vezu koja bi s vremena na vrijeme mogla upasti u male krize.
Ipak, kraj godine donijet će vam smirenje i odlične izglede za učvršćivanje veze!
Zdravlje:
Možda zbog izglednih problema na poslu i u intimnim odnosima, mučit će vas nervoza i osjećaj neispunjenosti. Pripazite jer bi se lako moglo dogoditi da se nagomilane frustracije na kraju manifestiraju kroz probleme sa zdravljem.
Drugi dio godine bit će vam u svakom slučaju bolji i možete očekivati smirenje velikog dijela poteškoća koje ćete ranije osjetiti.

Vodolija / Vodemjak - godisnji horoskop za 2010.
U 2010. biti ćete optimističniji nego inače ali istovremeno dosta “kruti”. Prošli ste mnogo problema i faza proteklih godina te se osjećate da trebate zavladati situacijom. Iz iskustva izvucite najbolje zaključke koji vam mogu pomoći kako bi krenuli pravim putem. Prijatelji će biti na vašoj strani te imate potrebu da se još više zbližite s onima koji dijele vaše ideje.
Posao:
Početak godine mogao bi vam donijeti probleme sa šefovima. Dobre su šanse da uzrok uopće neće biti u vama, nego u lošem danu ili tko zna kakvim problemima koji muče vaše nadređene, ali i sami znate da ćete glavni teret svejedno podnijeti vi.
Naravno, vi se teško mirite s nepravednim optužbama i zato su prilično izgledni sukobi. Dodatno će vas frustrirati što će vam se činiti da propada sve što naumite, odnosno da nikako ne možete do kraja provesti sve svoje planove. Ne prepuštajte se očaju jer će se situacija preokrenuti na bolje.
A to će se dogoditi negdje u drugom dijelu godine, možda čak i na samom njezinom kraju. Sve što se izjalovilo prethodnih mjeseci sada će napokon uspjeti. Ne gubite nadu i s jednakom koncentracijom nastavite s poslom, i vidjet ćete da nagrada naposljetku neće izostati!
Ljubav:
Koliko god se vi trudili, uvijek će u vama postojati jedna crta koja će zahtijevati da zadržite malo svoje slobode i privatnosti. Sve će biti u redu ako takav odnos odgovara i vašem partneru, ali ako on razmišlja potpuno drugačije… Bit će vatreno!
Početak godine obilježit će sukobi koje je teško riješiti bez minimalne spremnosti na kompromis. Lako bi se moglo dogoditi da se u vaš odnos umiješa još i netko treći, a onda će ljubomora dodatno zakomplicirati ionako zamršene osjećaje.
I slobodni će Vodenjaci, jednom kad uplove u novu vezu, tražiti slobodu; osobi koju upoznaju bit će spremni popuštati u prvo vrijeme, ali će se ubrzo probuditi njihova prava priroda i zatražit će malo "svježeg zraka".
Sredina godine odlično je vrijeme za slobodne Vodenjake, ali i za one u stalnim vezama. Iskoristite to vrijeme da još malo učvrstite svoj odnos, jer bi se problemi mogli vratiti krajem ljeta ili na jesen.
U svakom slučaju planete vam ostavljaju dovoljno prostora da se izborite za sebe, a istovremeno ne povrijedite i ne otjerate partnera. Sve će biti u redu ako budete iskreno i otvoreno razgovarali, i ako zapamtite da samo vas dvoje možete riješiti ono što vas muči!
Zdravlje:
Problemi na poslu, ali i oni u ljubavi, svakako će se odraziti i na vaše zdravlje. Početkom godine bit ćete još dodatno ranjiviji i sve ćete probleme primati k srcu. Zbog toga bi se lako moglo dogoditi da vas počnu mučiti različite tegobe (na primjer nervoza, bolovi u želucu, glavobolje i slično).
Ipak, kako godina bude odmicala, vaše će zdravlje biti sve bolje. Dobrim dijelom to će ovisiti o brzini kojom budete rješavali svakodnevne probleme, ali ćete s druge strane i očvrsnuti i lakše se nositi sa stresom koji je uvijek prisutan u našem životu. Imat ćete i više energije, pa ju pametno iskoristite.

Ribe - godišnji horoskop za 2010.
Morate obuzdati vašu maštu i uskladiti je s realnom situacijom kako bi mogli dijelovati te kako bi mogli ostvariti vaše ciljeve. Osjećati ćete da je vrijeme da dobro razmislite te da razdijelite koji su to vaši osobni ciljevi, samo vaši, a koji su ciljevi nametnuti od ljudi iz vaše okoline. 2010. godina donosi vam nekoliko prilika. Dobro gledajte i budite spremni kako bi ih iskoristili. Napokon ćete nadvladati situaciju kaja vas je ograničavala.
Posao:
Ova bi vam godina mogla biti izrazito uspješna. Intuitivno ćete znati što i kako raditi da biste postigli najbolje rezultate, i zapravo ćete uz manje truda postizati više. Naravno, to ne znači da ćete uspjeti BEZ IMALO TRUDA – ipak ćete i vi morati dati svoj doprinos.
Na početku godine planove će vam pokušati pokvariti osoba ljubomorna na vaš uspjeh, ali takvi joj planovi neće uspjeti. Potrudite se i svojim radom zavrijedite poštovanje suradnika i šefova, to će biti najbolji način da zatvorite usta onima koji vam ne žele dobro.
Pripazite da vas uspjesi ne opiju; kod donošenja odluka odvojite malo vremena i razmislite kojim bi smjerom bilo najbolje krenuti, jer će vas pogrešne odluke usporiti. Probleme pokušajte što manje primati k srcu, iako je zaista teško u potpunosti se distancirati od poteškoća (ili nepoštenih poteza drugih).
Ne oklijevajte upotrijebiti šarm da biste dodatno pogurali svoje ideje. Zapamtite, planete su na vašoj strani!
Ljubav:
Već će vam sam početak godine donijeti brojna uzbuđenja. Slobodnim će Ribama osjećaje uzburkati jedna osoba s kojom bi zaista bilo lijepo ostvariti duboku vezu. Pitanje je samo hoćete li tom "nekom posebnom" znati objasniti svoje emocije i želje, odnosno hoće li ih on ili ona shvatiti.
Za vas ne postoji sredina, i ako od druge strane ne dobijete ono što očekujete, potonut ćete u negativne misli. Neke biste stvari mogli i pogrešno protumačiti, pa će vas mučiti ljubomora. Kako god završila vaša romantična priča (a o tome ćete odlučivati samo vi), bit će burno i žestoko.
Ribe u stalnim vezama suočit će se već u prvom dijelu godine s određenim problemima u komunikaciji s partnerom, ali to neće biti sukobi koji se ne bi mogli riješiti iskrenim razgovorom.
Pri tome ćete oboje morati pokazati tolerantnost i spremnost na povremene kompromise, a najveća opasnost bez ikakve sumnje vreba od loše komunikacije. Upravo zbog partnerove zatvorenosti i nevoljkosti da vam se otvori moglo bi se dogoditi da puknete u drugom dijelu godine, odnosno da optužite partnera za emocionalnu hladnoću (a možda čak i za nevjeru).
Ipak, izgledi su na vašoj strani i ako otkrijete da vas neki problem sve više muči – krenite hrabro u borbu s njim.
Zdravlje:
Zdravstvena situacija bit će uglavnom dobra, osobito u drugom dijelu godine. U prvom pak dijelu mogući su problemi s probavnim sustavom, prije svega uzrokovani lošim navikama i stresom zbog problema na poslu i kod kuće.
U drugom dijelu godine velik će se dio zdravstvenih tegoba povući, i moći ćete uživati u dobrom položaju planeta koji vam se sprema za 2010.
(Izvor: be-fancy/horoskopcentar)

21 komentara:

Анониман,  недеља, 8. новембар 2009. 18:44:00 CET  

Ovo je dobro sto ste objavili godisni horoskop za 2010 ali zasto niste objavili opsirnije kao sto je kod horoskopskog znaka za ovan i za bika a za ostale znakove skraceno dali biste i za te znake dodali opsirnije .

Info недеља, 8. новембар 2009. 19:16:00 CET  

Hvala na poseti. Uskoro ce ovde biti postavljen veliki horoskop za 2010. za sve zodijacke znakove.
Pozdrav!

Анониман,  недеља, 8. новембар 2009. 22:23:00 CET  

svidjaju mi se vasi horoskopi prilicno su precizni i dosta tacni nadam se da ce tako biti i sa 2010 pozdrav od vodolije

Анониман,  уторак, 17. новембар 2009. 12:47:00 CET  

Horoskop je super. Jos kada budu i ostali horoskopski znaci opsirniji bice jos bolje.
Hvala i veliki pozdrav

Unknown четвртак, 19. новембар 2009. 16:06:00 CET  

Horoskop je super, ali ja sam LAVICA pa me zanima malo opsirnije sta me ocekuje naredne godine, jer su mi prethodne bile dosta teske. Hvala!

djani четвртак, 17. децембар 2009. 01:39:00 CET  

sto se tice mog horoskopskog znaka za 2010-tu bas tako i ocekujem da nastavim posao i tek 2011 nadam se da cu resiti stmbeni prostor i napokon ziveti malo ko covek

Unknown петак, 25. децембар 2009. 09:19:00 CET  

Bravo, zadovoljan sam, uz malo sreće i puno zalaganja stići ću do cilja

Анониман,  субота, 26. децембар 2009. 13:07:00 CET  

Bosko sigurno si riba ?

Анониман,  субота, 26. децембар 2009. 13:10:00 CET  

Ja mislim da je Bosko devica, nama je nekako super, mada se sa ribama dobro slazemo. pozdrav Cakana

Maja,  среда, 30. децембар 2009. 01:45:00 CET  

Pozdrav od jedne device, i to duple! Neka je svima srecna Nova!

Анониман,  недеља, 3. јануар 2010. 19:24:00 CET  

Bogami, ocekuje me haos ove godine! Horoskop je lijepo napisan, voljela bih da vidim i poneko astrolosko objasnjenje. ;)
Ja sam Aquarius, to nije bilo tesko za pretpostaviti.

Анониман,  уторак, 12. јануар 2010. 19:48:00 CET  

hwala wamm swidja mi se samo mi recite da li ce da mi wrate telefon

Анониман,  недеља, 17. јануар 2010. 20:03:00 CET  

Hvala za Ribe,i moram Vam priznati da mi se dopada ono sto ce mi se najverovatnije desiti u ljubavi.Inace,ja sam slobodna Riba!Veliki pozdrav od Helene!

Анониман,  недеља, 24. јануар 2010. 22:16:00 CET  

dobro je sto ste objavili godisnji horoskop pa mogli bi ste i svako danjasnji horoskop, ja zaista verujm u vas... samo nastavite...................

Info недеља, 24. јануар 2010. 23:24:00 CET  

Hvala na komentaru. Ovde mozete naci i dnevni horoskop, koji se redovno azurira:
http://upoverenju.blogspot.com/2009/06/dnevni-horoskop.html

Анониман,  недеља, 14. фебруар 2010. 12:52:00 CET  

super ste, najbolji, samo tako nastavite, zelim vam svu srecu...

Анониман,  уторак, 13. април 2010. 11:40:00 CEST  

Owaj horoskop je strawa!!!!!!

Анониман,  субота, 8. мај 2010. 16:25:00 CEST  

owajhoroskop je super i mnogo mi je pomogao

Tyron Snel четвртак, 9. фебруар 2017. 21:19:00 CET  

Moje ime je Tyron iz Velike Britanije moja djevojka i ja smo zajedno već više od 6 godina u posljednjih nekoliko tjedana, ja sam bio imaju problema s njom, ja ne volim ova žena puno i želim se vjenčati s njom, ali s vremena na vrijeme ja osjeća malo zbunjen o tome, te je pitao je li ona bila vjerna odnosa ... Sve dok jednog dana došao sam kući kasno jer sam izašla s prijateljima (suradnike), a kad sam doma bila je doista ljuta na mene jer je naučio sam izašla s nekim damama, tako je napustila svoj dom i obećao da nikad ne vratiti, stvarno sam se osjećao loše, ali sam ga zadržao za sebe i ne dijeliti s drugima. I ona se vratila u dugogodišnji bivši ljubavnik navodeći da je on bolji i iskreniji od mene. Dok sam bio online na Facebooku vidjela sam svjedočanstvo o velikom provjeru ricinusovo Dr.OGBE pa sam kontaktirala svoju e-mail (theangelsofsolution@gmail.com) i objasnio sve onome koji mi je rekao, čak i ako je ona s onim drugim ljubavnikom nakon čarolija ona će javi mi vjerovao sam njegove riječi tri dana kasnije moj ljubavnik me nazvala i rekla je da želi da se vrati k meni ona shvatiti da sam pošten čovjek, a ona mi je suditi po zlu pa sam prihvatio leđa i sad živimo sretno sam zaprosio, mi smo radili velike i fine zahvaljujući velikoj provjeru ricinusovo Dr.Ogbe nalazi se u Keniji, a njegova snaga je jedinstven možete ga kontaktirati na njegovu e-mail (theangelsofsolution@gmail.com) ..

Анониман,  четвртак, 30. новембар 2017. 21:12:00 CET  


Život je dobar kada imate svoje ljubavi oko sebe, ovo kažem jer kad sam imao problema sa mojim ljubavnikom, nikada nisam video život kao dobru stvar, ali zahvaljujuci dr. AGBAZARI iz AGBAZARA TEMPLE, što mi je pomogao da bacim caroliju vratio me je moj ljubavnik u roku od 48 sati. Moj muž me je ostavio za drugu ženu posle sedam godina braka, ali Dr.AGBAZARA mi je pomogao da bacim carobnjak koji mi ga je vratio u roku od 48 sati. Necu vam ispricati više detalja o sebi, vec cu samo savjetovati one koji imaju probleme u vezi s brakom ili brakovima da se putem ovih podataka kontaktiraju Dr.AGBAZARA TEMPLE;
( agbazara@gmail.com ) ili ga nazovite na Whatsapp: +2348104102662

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP