Tanja Đurović i Sandra Obradović nove Farmerke

Pored Dragane Šarić - Bebi Do, na prvu srpsku TV Farmu usle su i misica Sandra Obradović (24), menadžer u medijima koji bavi se "modelingom", i Tanja Đurović(28), voditeljka Pink BiH

Sve njih, u novom sastavu, u ponedeljak očekuje novo slavlje. Selebritiji koje bi farmeri želeli da ih posete, nakon Cece, Čavića i Ace Lukasa su Sergej Trifunović, Vlado Georgijev, Savo Milošević, Kiki Lesandrić i Lepa Brena.

Tanja je pre ulaska na Farmu otkrila da ne voli manekenke jer su površne, što će biti naročito interesantno znajući da je na Farmi i Sandra, i da ne voli "one što se lickaju", što će biti interesantno znajući da je na Farmi i Maja...
Treća dama koja će pored manekenke i voditeljke šetati imanjem do kokošinjca i nazad je Dragana Šarić, Bebi Dol. "Jedva čekam da uživam u prirodi", bila je rečenica kojom je hrabro, očigledno ne sluteći šta je sve čeka u toj "prirodi", zakoračila na Farmu.
Nastavak sledi. Da li je misica Đanijeva nova ljubav ili ne, i kako će "domaćice" Cakana i Big Mama dočekati "još jednu koja ništa ne radi", videćemo u narednih nekoliko dana. Šou se nastavlja, a "noćno ogovaranje" u kuhinji sledi.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP