Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Električni Orgazam - Koncert u "Akademiji" (VIDEO)

„Električni orgazam” tri decenije postojanja obelezava i tako sto je na sajt www.live-e.tv postavio besplatno za skidanje video snimak čitavog prvog ovogodišnjeg koncerta održanog 2. januara u beogradskoj „Akademiji”.

- Video zapis koncerta sa „Akademije” svi mogu da gledaju i skinu besplatno sa interneta. To je na neki način mali poklon za naše fanove povodom 30 godina benda - rekao je frontmen „Električnog orgazma” Srđan - Gile Gojković agenciji Beta.Može se skinuti video snimak 84-minutnog koncerta, na kome se „Električni orgazam” prošetao kroz sve faze karijere, od pesama nastalih 1980-81. godine „Konobar” i „Krokodili dolaze” do „Protiv sebe” sa poslednjeg studijskog albuma „Harmonajzer” (2002). Gojković kaže da bi na proleće „Električni orgazam” konačno trebao da objavi novi album „To što vidiš to i jeste”, koji
najavljuje kao „bitno drugačiji od svih albuma benda do sada”.
Prvi put u karijeri „Električnog orgazma” Gojković neće biti glavni autor muzike, već je tu dužnost podelio s klavijaturistom Ljubomirom Đukićem i gitaristom Branislavom Petrovićem Bananom. Novi album donosi „fuziju roka, fanka i soula”, a gitarista i pevač kaže da su se na njemu „pomešale prva faza benda gde je Ljuba sa klavijaturama bio dominantni zvuk benda, i ona posle albuma „Distorzija” (1986) kad je Banana bio glavni.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP