Toše Proeski: 'Guilty' (VIDEO)

Pogledajte novi spot Toše Proeskog!



Ekskluzivno u IN magazinu održana je svetska premijeru spota za pesmu 'Guilty', Toše Proeskog. Pogledajte!

'Ja vjerujem u tu pjesmu jer vjerujem i u Tošu, međutim sve bi bilo puno jednostavnije da je on tu , s nama da je živ.', rekao je Miroslav Rus.
Ovim riječima autor Tošine posljednje snimljene pjesme 'Još sanjam da si tu', prognozira i blistavi uspjeh spota 'Guilty', koji je pod producentskom palicom Darka Juranovića i Urbanog zvuka sniman u Zagrebu, Beču i New Yorku. Pokazati preminulu zvijezdu kako pjeva u spotu nije bio nimalo lak zadatak, a u spotu su korištene najnovije filmske tehnike i efekti.
'Užasno težak zadatak, a to je da jednog izvanrednog čovjeka i umjetnika se prikaže da pjeva tu pjesmu, a on te kadrove nikad nije snimio. Radilo se nekih dva mjeseca i normalno da je to velika čast. Video je rađen u full HD formatu, 3 D tehnologiji koja je integrirana sa živim scenama dakle na principu 'motion capturea' koji se koristi u holivudskoj filmskoj produkciji. Ovom prilikom dobio sam zeleno svijetlo da se premijerno pokažu kadrovi i da se ta priča dostojno prezentira u medijima kako i zaslužuje.', rekao je producent Darko Juranović.
(Dnevnik.hr)

1 komentara:

Анониман,  субота, 30. јануар 2010. 19:46:00 CET  

O Bože, prosto ne znam da li da se smejem jer mi je drago da pesme i dalje žive ili da plačem jer on nije više sa nama.Taj glas,ta iskra iz očiju i dalje za nepoverovati.Život ide dalje,ali od pomena do pomena.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP