Fran Perea, zvezda Seranovih, u Beogradu

Fran Perea, jedan od najpopularnijih španskih pevača i glumaca koji se proslavio ulogom Markosa u hit seriji „Seranovi”, kako nezvanično saznajemo, održaće koncert u Srbiji početkom juna.

Fran Perea stekao je planetarnu slavu ulogom Markosa Serana u seriji koja je bila gledana u više desetina zemalja, te je čak pevao i uvodnu špicu, pesmu „Uno mas uno son siete”, što mu je omogućilo da se publici nametne i kao odličan pevač.

Njegov prvi album „La chica de la habitación de al lado” iz 2003. urađen je u potpunosti u skladu sa serijom i ulogom Markosa, a prodat je u četiri platinasta i jednom zlatnom tiražu.
Drugi album „Punto y Aparte” izdao je 2005. godine, te je ponovio uspeh prvog albuma. Fran Perea trenutno radi na svom trećem albumu, dok istovremeno gradi svoju filmsku karijeru. Zanimljivo je da je 2006. glumio u filmu „El camino de los ingleses”, koji je režirao njegov stariji i poznatiji kolega Antonio Banderas.
Inače, Fran Perea će biti treći glumac iz „Seranovih” koji dolazi u posetu Srbiji, budući da su 2008. to već učinili Natalija Sančez i Viktor Elijas. Natalija, koja u seriji igra Tete i Viktor, koji tumači Giljea, boravili su Beogradu svega par dana, zbog čega su njihovi mnogobrojni fanovi bukvalno okupirali zgradu Studija B, koji je ovu seriju emitovao, u pokušaju da dođu do svojih idola.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP