Nenad Milijaš predvideo eliminaciju Srbije

Nenad Milijaš je otišao na more, u Grčku, a ta informacija i ne bi bila zanimljiva da fudbalski reprezentativac Srbije još pre Svetskog prvenstva nije uplatio letovanje sa datumom odlaska - 29. jun 2010 - pise "Alo!".

To znači da je Milijaš predvideo ranu eliminaciju Srbije sa Mondijala. Istina, možda nije verovao da će se on i njegovi saigrači oprostiti od Južne Afrike već u grupnoj fazi, ali je računao da „orlovi“ ne mogu dalje od osmine finala.

Bivši kapiten Crvene zvezde je na more otišao sa suprugom Ksenijom Cicvarić, bivšom odbojkašicom. Njima će krstarenje Grčkom predstavljati medeni mesec, imajući u vidu da su se venčali neposredno pre Svetskog prvenstva i da zbog obaveza u reprezentaciji nisu stigli da odu na svadbeni put. „Alo!“ je pokušao da stupi u kontakt sa Milijašem, ali se on nije javljao na telefonski poziv.
Bivši kapiten Crvene zvezde imao je prilično lošu sezonu u engleskom Vulverhemptonu, za koji je odigrao samo 19 utakmica i postigao dva gola. Preskroman učinak za igrača koji je doveden u Birmingem kao veliko pojačanje u vidu fudbalera koji je bio važna karika u moćnom lancu reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Na mondijalu smo videli potpuno drugačiju sliku u odnosu na borbe za put u Južnu Afriku. Milijaš je otišao maltetne kao turista, jer je od 270 minuta odigrao samo 62, i to onih sat koji su označeni kao najgori period igre našeg nacionalnog tima protiv Gane - 0:1.
Inače, na letovanje ovih dana odlaze i kumovi Dejan Stanković i Marko Pantelić sa porodicama. Kapiten i napadač „orlova“ nisu uplatili odmor pre Svetskog prvenstva kao Nenad Milijaš, već još razmatraju ponude turističkih agencija, tako da se ne zna gde će lečiti rane zadobijene u Africi. Nije tajna da će i ostali reprezentativci slobodne dane provesti sa najmilijima na nekom egzotičnom mestu, baš kao i selektor Radomir Antić, koji je najavio odlazak sa suprugom i unucima u Madrid. (Alo!)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP