"Kućni video" Dženifer Lopez?

Ohani Noa, sa kojim je Dženifer Lopez bila godinu dana u braku krajem devedesetih, dobio je sudsku bitku i dozvoljeno mu je da objavi gomilu privatnih video snimaka Lopezove iz vremena dok su bili u braku.

Noa je američkim tabloidima otkrio da ima provokativne snimke na kojima mu Lopezova pozira "oskudno odevena, u sugestivnim pozama". On ima čak 11 sati materijala, u kojem pevačica i majka dvoje dece igra seksi igrice, vodi ljubav sa njim, a onda se i svađa sa svojom majkom.

Magazin "National enquirer" preneo je da se na seksi videu može videti i nekoliko "čednijih scena", a to su trenutak kada se Dženifer ogleda u brushalteru i gaćicama i priča o svojoj zadnjici, i kada se penje na motor u providnoj haljini bez donjeg veša.

Ovo nije prvi put da konobar iz Majamija pokušava da unovči slavu svoje bivše žene. Ranije ga je sud zaustavio u pokušajima objavljivanja "sočne" biografije i filma o svom braku.

Lopezova, koja je udata za pevača Marka Entonija sa kojim ima blizance Maksa i Emi, nije još uvek komentarisala sudsku odluku.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP