Goca Tržan i Ivan Marinković se pomirili!

Iako je razlaz Goce Tržan i njenog još uvek zakonitog supruga Ivana Marinkovića pretio da po količini prljavog veša zaseni razvod Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, po svemu sudeći, stampedo skandala i intriga juče je zaustavljen i to na najlogičnijem mestu – u Centru za socijalni rad.

Naime, doskorašnji par juče je posetio ovu ustanovu, ali ne radi pokušaja mirenja, jer je oboma jasno da je njihov brak gotov, već kako bi u prisustvu i uz pomoć stručnog lica usaglasili stavove u vezi sa daljim vaspitanjem četvorogodišnje ćerke Lene, zbog koje, hteli ne hteli, moraju da ostanu u kontaktu.

Ivan i Goca u Centar za socijalni rad došli su odvojeno. Ona je prva stigla, ali je sedela u svom automobilu sve dok nije videla da je i on došao, nakon čega je krenula za njim. Zanimljivo je da se prilikom susreta nisu pozdravili niti obratili jedno drugom. U pomenutoj instituciji zadržali su se puna dva sata, a kako saznaje odlično obavešten izvor našeg lista, razgovor Tržanove i Marinkovića protekao je neočekivano korektno:
- Goca i Ivan su bili pod velikim pritiskom u poslednje vreme, a oboje su, uprkos tome što ne žele i ne mogu da se slože oko toga ko je kriv za raspad njihove zajednice, svesni da dete zbog toga ne sme da trpi. Međutim, činjenica je da je Lena, iako je razlaz roditelja dobro podnela, kao i svaka devojčica njenog uzrasta veoma osetljiva i da razvod roditelja na dete mora da ostavi posledice. Upravo zbog toga, oboje su rešili da spuste tenziju, te da od psihologa iz Centra za socijalni rad potraže pomoć – kaže sagovornik lista “Alo!”, koji je prijatno iznenađen smirivanjem niskih strasti između uskoro bivših supružnika:
- Susret je protekao u najboljem redu. Iako su sobu ušli odvojeno, onog trenutka kada su se vrata zatvorila, oboje su bili veoma kooperativni. Puna dva sata psiholog im je postavljao pitanja i sve vreme su sarađivali – zaključuje ovaj sagovornik.
- Sastanak je prošao bolje nego što sam očekivala. Ovo konačno počinje da liči na civilizovan odnos – izjavila je za “Alo!” Goca, a Ivan je kazao skoro doslovce isto:
- Naš susret je bio deo regularne zakonske procedure, nakon čega sledi odlazak u sud i razvod. Sve je prošlo u redu, a socijalna radnica bila je vrlo zadovoljna što smo se potrudili da zbog ćerkice uspostavimo dobru komunikaciju – zadovoljan je Marinković. Dakle, od juče Ivan i Goca odlučno, ali smireno idu ka sporazumnom razvodu četvorogodišnjeg braka. Izgleda da je u interesu njihove jedinice pao “džentlmenski sporazum” o nenapadanju, kako cela priča ne bi dobila razmere španske serije. Da li će tako biti i do kraja, ostaje nam da vidimo.
Izvor: Alo!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP