Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

O čemu žene razmišljaju tokom seksa?

Kada odeća sklizne sa tela, ženski mozak počinje da radi ubrzano. Da bismo vam to dokazali, prenosimo vam tajna razmišljanja o seksu više od hiljadu žena koje su odgovarale na anketu časopisa Women's health.

Ovo je vaš posao: Čitajte joj misli. Nema pritiska - samo vaš seksualni život zavisi od toga. Istraživaći su otkrili da žene moraju da utišaju delove mozga koji su povezani sa uznemirenošću i strahom, kako bi doživele orgazam.

Zato, ako znate šta joj se tokom seksa mota po glavi, možete reagovati i pomoći joj da doživi nezaboravno iskustvo. Ovo istraživanje vam pokazuje gde da počnete.

Tajna seksualna misao #1
"Plašim se da će pomisliti kako nisam dobra u krevetu i da ću upropastiti šansu da izgradim vezu sa njim." Megan, 19
Pedeset sedam posto žena se tokom seksa pita da li njen partner uživa u odnosu, tj. da li uživa u njoj. Imajte to na umu i budite glasni tokom odnosa. "Ali budite precizni kada je reč o tome šta vas tačno uzbuđuje," kaze Lu Paget, autor knjige "How to Give Her Absolute Pleasure".

Tajna seksualna misao #2
"Želim da požuri i završi već jednom." Laura, 22
Iznenađenje: Idealan seks traje između 3 i 13 minuta, otkriva jedno istraživanje koje su sproveli seksualni terapeuti. Obratite pažnju na njeno disanje i govor tela. Nema uspona i padova? Verovatno joj je dosta.

Tajna seksualna misao #3
"Jesam li obrijala noge?" Karli, 26
Više od polovine žena reklo je da razmišlja o svojim dlačicama na telu skoro svaki put kada imaju seksualni odnos. Zato se ponašajte kao da vam to nije važno ili će postati sumnjičava i seks ce biti lošiji za oboje.

Tajna seksualna misao #4
"Tokom seksa razmišljam o trojci - iako nikad ne bih želela to da uradim." Aleksis, 28
Mnoge žene vole da začine stvari fantazirajući tokom seksa; to nije ništa loše i ne ugrožava vezu. Zato joj udovoljite. Tokom odnosa joj šapućite o nekim ludim fantazijama koje uključuju, naravno, nju. Recite joj na kom javnom mestu biste joj priuštili oralno zadovoljstvo, na primer.
Ili joj predstavite dva muškarca u krevetu tako što ćete vi odigrati obe uloge. "Budite divlji muškarac, a onda se pretvorite u nežnog ljubavnika," kaže Paget.

Tajna seksualna misao #5
"Tokom seksa fantaziram da preuzimam potpunu kontrolu i koristim sa partnerom seksi igračkice." Džen, 37
Ali žene su često stidljive da bi se tako i ponašale. Više od trećine ispitanica reklo je da razmišlja o "prljavim" stvarima, a da se stide da ih spomenu. “Često je njen strah od razgovora o takvim stvarima povezan sa manjkom samopouzdanja," kaže Ivon Fulbrajt, autorka knjige "Sultry Sex Talk to Seduce Any Lover".
Zato, za početak počnite sa komplimentima. Recite joj kako divno miriše, kako odlično izgleda...Ako kaže nešto, vi odgovorite. Ako vam da neki znak, produbite priču. Što više pokažete želju za tim - ona će biti opuštenija.

Tajna seksualna misao #6
"Ponekad razmišljam o tome, kako me posle seksa čeka prljav veš." Dženifer, 22
Ovo je kliše, ali je istinito. Jedna od četiri žene je rekla da tokom seksa razmišlja o kućnim poslovima, a 20% njih misli o poslu. Naš predlog: zagrejte atmosferu i dozvolite joj da je oseti.
"Ako joj je dosadno to je zato što vam je seksualni život zapao u rutinu. Preuzmite konce u svoje ruke, promenite stvari i budite odlučniji," kaže Fulbrajt.
Držite je čvršće, podignite je noge i prislonite joj ruke uz krevet. Mnogo stvari joj može pomutiti razum...Koji prljav veš?

Evo šta vam žene predlažu:
Pričajte "prljavo": 17%
Budite agresivniji: 27%
Povucite je za kosu: 7%

Seksualna misao #7
"Povremeno ga poredim sa bivšim. To je jače od mene!" Džesi, 28
Da, one razmišljaju o drugim muškarcima tokom seksa. Nekad čak i fantaziraju o njima. Ups! Više od polovine ispitanica reklo je da je prirodno da fantaziraju o drugim muškarcima tokom seksa, ali je zato 74% njih izjavilo da bi ih povredilo saznanje da njihov partner fantazira o drugim ženama. Držite joj pažnju: Pitajte je: "Šta želiš da ti radim?", kaže Fulbrajt. "To će joj dati osećaj da ona vodi igru." I znaće da ste vi taj koji joj daje to što želi.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP