Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Prevarila si ga? Šta sad?

Da li treba da mu priznaš? Da ćutiš? Evo kako treba da reaguješ.

Možda stvarno ludo volite svog dragog, ali priznajte, povremeno kada naiđete na nekog slatkog momka pitate se kakav bi bio u krevetu. Bilo da se radi o poljupcu ili pravom seksu, teško je nositi se sa osećanjem krivice koje se javlja posle. Uz pomoć Cosmopolitan saveta lakše ćeš se izboriti sa posledicama svog neverstva.

Nemojte da se "izletite"
Majka vam je možda rekla da je uvek najbolje biti iskren, ali u ovom slučaju mnogi stručnjaci vam savetuju da ćutite. "Ako je to zaista bilo samo jedno jedino ‘skretanje’ nemojte da mu kažete. Iako biste se možda osećale bolje, njega bi to samo povredilo i uništilo bi poverenje koje postoji među vama.“ A ne govorite ni drugim ljudima o tome, jer tako povećavate šanse da on sazna.

Istražite svoje motive
Kada žena vara, čak i ako se to desilo samo jednom, obično u vezi postoji neki problem. Žene se često odaju prevari ako veza u seksualnom smislu stagnira ili ako se osećaju zanemareno, tvrde poznavaoci. Drugi muškarac joj pruža nešto što ne dobija od svog trenutnog dečka. Ako je u pitanju veza koju vredi spasavati, morate da rešite problem ili će se situacija dalje pogoršavati.

Upitajte se zašto ste to uradili, a zatim stavite do znanja svom dragom šta vam je potrebno. Ali. ipak nemojte da priznate. Naravno, možda se vaša ljubav već ugasila. Možda ste samo isuviši lenji ili uplašeni da biste se pozabavili problemom pa zato spavate sa drugim muškarcem pokušavajući da upropastite vašu vezu, čak i ako je to samo na podsvesnom nivou. Ali, učinite sebi uslugu (i svom dečku): "Presecite" stvar.

Šta ako on otkrije?
Čak i ako ste uklonili sve tragove, vaš dragi bi mogao da otkrije neverstvo. Ukoliko još uvek želite da budete sa njim, najbolje što možete da uradite jeste da mu kažete koliko žalite zbog toga, zakunete se da se to neće ponoviti i molite za oproštaj.

U tom trenutku još nije pravo vreme da ulazite u razloge zbog kojih ste to uradili. Sačekajte nekoliko nedelja pre nego što mu kažete šta vas tišti, kažu psiholozi. Potrebno mu je vreme da pređe preko prevare, a da pri tom ne bude suočen sa greškama koje je on pravio.

Konačno, neverstvo može ozbiljno da poljulja ego osobe koja je prevarena i zato morate da radite na popravljanju samopouzdanja svog momka. Bez obzira na sve, on će biti ljut i možda će mu trebati prostora. Ako je tako, ostavite ga da bude sam dok vam ne kaže da je sigurno oprostio.
(MONDO)

2 komentara:

Nevaljala четвртак, 24. новембар 2011. 14:17:00 CET  

Bolje je da žena odmah kaže šta u vezi ne valja, nego da to traži van veze.

Vagabond83 четвртак, 05. април 2012. 22:26:00 CEST  

eto...jos i instrukcije kako biti losa osoba...

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP