Treće oko: Predvidjanja za 2012. godinu

Predviđanja najboljih astrologa i vidovnjaka za 2012. godinu u specijalnom izdanju Trećeg oka

Kakva će biti 2012? Da li će Evropa imati više razumevanja za nas? Ko će pobediti na izborima? Da li je bolje štedeti uevrima ili u dolarima? Šta će biti sa dinarom? Hoće li krajem 2012. doći do smaka sveta?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovaraju najponztaiji astrolozi i vidovnjaci, medju kojima i Lav Geršman, Nikola Stojanović, Dušan Veličković, Valentina Ivanenko, Mića Krstić, Milan Šašić, Zlatko Zlatković, Irena Sjekloća Miler, Predrag Petković, Mihailo Čukić, Dragan Janković, Olga Milošević, Nađa Krstić, Zorica Matijević, Nedeljko Dražić...

U 2012. Lav Geršman, kaže, ne očekuje da će baš doći do smaka sveta, ali će se tokom godine nastaviti prirodne katastrofe, jer se diže nivo svetskog okeana. Pukotine u Zemljinoj kori će se širiti, što će dovoditi do zemljotresa, a ovi do cunamija. Pri cemu su na listi ugroženih područja pre svih Japan, Amerika i delovi Rusije. Srbiju bi mogli da pogode samo manji zemljotresi, bez ljudskih žrtava, ali se Geršman plaši poplava.
Sledeće godine u Srbiji magistar bele magije vidi ozbiljnu opasnost od građanskih nemira, što se neće završitio samo na demonstracijama, već bi moglo da dođe i do uružanih sukoba, sve do građanskog rata. Pretenzije Zapada su da i dalje slabi Srbiju, smatra Geršman, pa će dugoročno pokušati da otcepi Vojvodinu, Rašku oblast, jug zemlje.
Narod će živeti loše jer će standard i dalje opadati. Najveći talas beznađa mogao bi da se dešava od septembra.
Povećavaće se i broj razvoda, sterilitet će takođe biti u porastu, najviše zbog radioaktivnosti kojom smo zatrovani.
Na žalost, i sve više firmi će se zatvarati, jer neće moći da podmiruju narasle dažbine, kaže, između ostalog, Lav Geršman u specijalnom izdanju Trećeg oka.

Ekspert mundane astrologije Nikola Stojanović kaže da mit o 2012. godini ipak nije samo mit. "Prvi put ne bih voleo da sam u pravu, jer sam po prirodi stvari optimista, ali kao astrolog sam veoma, veoma zabrinut za budućnost sveta i ono što bi moglo da se dogodi na planeti".
Mihailo Čukić, astrolog, prognozira da će narednu godinu obeležiti teška borba za vlast, hrabrost Srba na Kosovu i opasnost od nuklearnog otpada - a na svetskoj sceni sukob Rusije i Amerike.

Astrolog Dragan Janković prognozira da će SAD bankrotirati, a recesija zahvatiti planetu. EU se zatvara i ponovo uspostavlja granice među članicama. Turska jača kao regionalna politička i vojna sila, posebno na Balkanu. U Srbiji - šokantne partijske koalicije.

Astronumerolog Irena Sjekoleča Miler očekuje u 2012. porast berzanskih poslova i elektromagnetne oluje koje će ugroziti kompjutere i ostale uređaje. Kriza će najviše pogoditi bogate. I - opsedaće nas leteći tanjiri!

Astrolog Milorad Mića Krstić kaže da je pred nama teška godina. Studenti na ulicama - u martu. Moguće eksplozije i požari u bolnicama, zatvorima i zgradama specijalnih službi. Na Kosovu neće biti ništa bolje. U avgustu moguć atentat na visoku političku ličnost. I - povratak Vojislava Šešelja!

Astrolog Dušan Veličković očekuje iznenađenja - na izborima. Krajem godine mogao bi da pogine ili da bude ubijen predsednik neke balkanske ržave. Kragujevac će doživeti procvat. Sve je izvesnija promena Ustava. Stvaranje koalicije dve manje stranke čiji je lider rođen u znaku ovna.
Zvezdoslovac Dragan Đinđić Stanković vidi mirne izbore i - haos posle njih. Jaki zemljotresi zadesiće Tursku, Irak, Srednju i Severnu Ameriku. I, za nas ono što svakako najteže pada - priprema se etničko čišćenje Srba sa Kosova.

Tumač tarora Zorica Matijević sve nade polaže u jednog mlađeg političara. Pozitivne promene dolaze sa Istoka uz pomoć Kine. Huškači navode narod na pobunu u aprili. Velike promene u državi.

Majstor feng šuia i pozitivne energije Valentina Ivanenko je sigurna da 2012. neće biti smaka sveta, a da je za Srbiju nov početak nastupio 11. 11. 2011. a ona će neverovatno napredovati, jer nastaje period "čišćenja" svih otpadaka društva.

Karmički numerolog Nađa Krtsić smatra da će godina početi nizom katastrofa - što prirodnih, što izazvanih varnicama ratova. Ali, definitivno neće biti smaka sveta krajem 2012.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP