Loto izveštaj na Vašem mobilnom telefonu

* Pošaljite SMS sa tekstom: FO LOTO na broj: 1310 i dobicete LOTO SMS izvestaj * Cena: 30 dinara + PDV

Brushalter mnogo govori o ženi

Photo: fsHH / Pixabay
Žene vole da kupuju i nikada im nije dosta odeće; ali sada je potvrđeno – najviše luduju za brushalterima.

Žena u proseku poseduje 9 grudnjaka od kojih polovinu ni ne nosi, međutim većina ih ima mnogo više. Dakle, prema istraživanju kompanije Sweatshop, dame u svojim fiokama imaju grudnjake koje ne nose u vrednosti od 156 miliona dolara.
Zašto je ženama potrebno toliko brushaltera?

Svaka od pripadnica lepšeg pola ima po nekoliko seksi grudnjaka, nekoliko slatkih, zatim onih udobnih, a tu si oni kojih ne žele ni da se sećaju, ali ih ne bacaju.

Grudnjaci su za žene isto što i cipele. Oni utiču mnogo na njihovo samopouzdanje i na psihu, oni ih uvek oraspolože. Zbog njih se nikada ne nerviraju da li su debele ili mršave – oni jednostavno čine da se žene osećaju fantastično.

Žene, pored svih nabrojanih grudnjaka, imaju i one za posao, “srećne” bruseve, čipkaste, a da ne pričamo o bojama...moraju imati celu paletu.

Brushalter mnogo govori o privatnom životu žene.

Muškarci obratite pažnju.

Ako nosi elastični bež brus, pomalo pohaban, i udobne gaćice – ili je u dugoj vezi u kojoj nijednom od partnera nije bitno kakav je donji veš, ili se sprema da šutne dečka.

Tu ima mnogo istine, muškarci bi jednim pogledom na partnerkin donji veš saznali mnogo o njihovoj vezi: tačno bi mogli da odrede da li im veza škripi ili je sve sjajno. A ako u fioci zapaze neki kompletić donjeg veša koji nikada nisu videli...vrlo je moguće da njihova lepša polovina ima aferu.

Nikade ne potcenjujte ulogu brushaltera i nemojte ni da pokušate da shvatite zašto su oni ženama toliko bitni. Naravno da ih kupuju i zbog partnera, ali to više čine zbog sebe.

Ljubav prema grudnjacima nikada neće izbledeti i naravno, nikada ih ne mogu imati previše.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP