Dokazano delotvorna tehnika zavođenja

Ženama zavođenje muškaraca ponekada djeluje veoma komplicirano, ali američki kolumnist i autor uspješne knjige kune se da je riječ o vrlo jednostavnoj stvari. Treba samo pohvatati prave konce koje on u svojoj knjizi detaljno opisuje.

Zamislite sljedeći scenarij - na zabavi ste, dotjerani "u fullu", dakle, u najboljem izdanju. Sa druge strane prostorije stoji on - vidjeli ste ga već nekoliko puta, sviđa vam se, želite ga upoznate i razgovarate s njim. Međutim, tada se javlja ono ključno pitanje - kako?

Američki kolumnist koji pod jednostavnim imenom Jake koji je nedavno izdao knjigu "Uevk se nameračite na glavnog i ostalih devet pravila da od ljubavnog života uzmete ono što želite", tvrdi da je odgovor na to pitanje lakši nego što mnoge žene misle. Točnije, on tvrdi da ne bi trebali pristupiti njemu, nego njegovom prijatelju. Iako na prvi pogled to ne djeluje kao razumna tehnika zavođenja, Jake tvrdi da je djelotvorna, a svoju samouvjerenost temelji na dugogodišnjem proučavanju muško-ženskih odnosa. Evo nekoliko razloga zbog kojih njegova filozofija ima smisla.

ZAVOĐENJE JE NAJEFEKTIVNIJI KADA SE ODVIJA BEZ NAPORA


Vratimo se muškarcu koji stoji na drugom kraju prostorije. Zamislite da treba da mu priđete. Kako se osjećate? Priznajte, ne baš najbolje, želudac vam radi, a ruke i noge pomalo drhte. To je normalna ljudska reakcija kada nam se netko sviđa, preplađšeni smo i nervozni. U takvom stanju ne možemo se predstaviti u svom najboljem izdanju, što znači da su šanse za osvajanje željenog muškarca prilično male. A sad zamislite da blizu Njega stoji njegov prijatelj koji vam nije toliko zaokupio pozornost. Da li biste bili nervozni da morate razgovarati s njim? Vjerojatno ne.

Jeste li primijetili kako možete biti slatki i zavodljivi bez imalo napora kada razgovarate s nekim tko vam nije privlačan i kada vas i nije toliko briga kakav ćete dojam ostaviti? Upravo zato tehnika osvajanja njegovog prijatelja najefikasnija je tehnika zavođenja jer, kako kaže Jake, omogućuje ženi da bude opuštena i samouvjerena. Bez napora i treme, rezultati su znatno bolji. I nemojte zaboraviti da postoji razlika između slatkog zavođenja i napada izgladnjele zvijeri.

MUŠKARCI ČEZNU ZA ONIM ŠTO NE MOGU DA IMAJU


Ovo je drugi razlog zašto tehnika zavođenja njegovog prijatelja djeluje. Jake to naziva "principom čizburgera". Naime, kada muškarac vidi prijatelja jesti čizburger, odmah će postati gladan i sam će ga poželjeti, neovisno od toga da li je jeo samo pola sata prije toga.

Kada gleda ženu kako očijuka s njegovim prijateljem, u njemu se budi isti osjećaj. Svakako, autor knjige ne uspoređuju ženu s mesom nego slikovito prikazuje osjećaj koji se javlja u muškarcu. To je ta žudnja za onim što on trenutno nema. A dok razgovarate s njegovim prijateljem, predstvalja ono što je njemu trenutno nedostižno.

MUŠKARCIMA SRCE BRŽE KUCA KADA SE TAKMIČE

Jake u svojoj knjizi opisuje kako funkcionira muška psihologija "Ako muškarac misli da mu je netko ili nešto lako dostupno, u glavi mu se javlja ideja da je možda onda on predobar za to." Vjeruje da korijeni takvog stava sežu duboko u prošlost, u doba pećinskog čovjeka. Baš zbog toga, navodi Jake, muškarci na neki način uživaju u natjecanju oko žene i pridobivanju njene pažnje.

"Pustite ga da vas gleda kako flertujete s njegovim prijateljem. Pustite ga da se bori za vašu pažnju i naklonost. Neka mu se razgovor sa vama učini kao premija na nagradnoj igri, savjetuje američki kolumnist.



SVE SE SVODI NA MOĆ

Tehnika zavođenja koju Jake toliko zagovora zapravo je igra moći. To je igra bez koje ni jedno zavođenje ne može proći - na ovaj ili onaj način. "Ne radi se tu o njegovom prijatelju. Ovdje je riječ o moći. Kada svoju filozofiju sažmem u svega nekoliko riječi, onda ona glasi ovako - kada zavodite njegovog prijatelja, vi držite situaciju pod kontrolom i vi imate moć," istaknuo je autor knjige, a piše T portal.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP