Ezel, Larin izbor, Plač violine ili Sulejman Veličanstveni - Gledaoci Prve TV biraju!

Gledaoci u Srbiji po prvi put dobijaju šansu da biraju svoj omiljeni serijski sadržaj, a to će im omogućiti upravo Prva srpska televizija. Publika će imati mogućnost da izabere novu seriju koja će se emitovati nakon završetka najpopularnije serije “Kad lišće pada”!

Od ponedeljka, 6. februara kreće veliko glasanje za jednu od četiri vrhunske serije koje su obarale sve rekorde gledanosti u zemljama u kojima su se prikazivale: “Sulejman Veličanstveni”, “Ezel”, “Larin izbor” i Plač violine”.
www.prva.rs u narednom periodu glasati za jednu od četiri serije, a nakon toga sledi i proglašenje pobednika koje će se ponovo organizovati u maniru Prve, drugačije i sa mnogo iznenađenja. Ekskluzivno od 13. februara, Prva će emitovati po jednu epizodu svake serije.

"Ezel" - inspirisana romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime priča o osvetničkom pohodu razočaranog čoveka, izigranom prijateljstvu i neuzvraćenoj ljubavi .

"Larin izbor" - serija koja ruši sve rekorde gledanosti u regionu, u kojoj su zapažene uloge poverene našim glumcima Jani Milić i Stefanu Kapičiću.

"Plač violine" - inspirisana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, autora romana "Kad lišće pada".

"Sulejman Veličanstveni" - priča o životu i vladavini jednog od najvećih turskih, ali i svetskih osvajača u istoriji sa Halitom Ergenčom (1001 noć) u naslovnoj ulozi.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP