Pogledajte fijat 500L, novog kragujevačkog "fiću"

Novi "fijat" počeće da se prodaje na evropskom tržištu u poslednjem tromesečju 2012, s inicijalnom ponudom motora koju čine dva benzinca (TwinAir i 1,4l) i turbodizel (1.3 MultiJet II) i najnaprednijom tehnologijom grupacije "Fijat automobili".

Sa MPV prostorom za putnike i stavom SUV-a (gradskih terenaca) na putu, uz kompaktnost i efikasnost vozila segmenta B, novi "fijat" prkosi konvencionalnim razlikama između klasa kombinovanjem karakteristika različitih kategorija vozila i na taj način predstavlja odličnu alternativu tradicionalnim vozilima iz segmenta B i C.

"Fijat 500L" je još jedan dokaz kreativnosti brenda "Fijat": spoj funkcionalnosti i emocija, s pet sedišta i karoserijom dužine 414, širine 178 i visine 166 centimetara, dodatno razvija koncept "keb forvard" koji je "Fijat" uveo na tržište modelom "600 multipla", rodonačelnikom kompaktnih putničkih monovolumena.

Proizveden u "Fijatovoj" fabrici u Kragujevcu, 500L predstavlja pravi izbor za vozače koji ne mogu bez italijanskog stila, svestranosti koja proističe iz funkcionalnog dizajna i motora vrhunske konstrukcije i efikasnosti.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP