Šest vrsta poljubaca i njihovo značenje

Poljupci imaju vlastiti jezik. Kad nekog poljubite, to izaziva niz različitih reakcija i omogućava nam da izrazimo mnogo emocija. Određeni tipovi poljubaca podrazumijevaju različite stvari.

Poljupcem možete otkriti o čemu vaš partner želi komunicirati sa vama, pretvarajući taj jednostavan akt u sredstvo ostvarivanja partnerovih želja.

POLJUBAC U OBRAZ

Prenosi naklonost i potporu, bez obzira na fizičku privlačnost.

POLJUBAC U USTA

Podrazumijeva strast, može značiti "volim te". Ako je vrlo brz, da se usne jedva dodiruju, može značiti jednostavno prijateljstvo. Zato je intenzitet poljupca važan faktor u tumačenju njegove namjere.

POLJUBAC NA KLJUČNOJ KOSTI

Implicira intimnost i ispoljava izvjestan stupanj erotske namjera kod onog tko ljubi. To je vrlo efektan zavodljiv gest.

POLJUBAC U UVO

Ovaj gest je pun strastvene seksualne namjere i moći. Može se shvatiti malo neozbiljno, ovisno o jačini kojom je poljubac dat. Ovaj poljubac je prožet energijom igre i nestašluka.

POLJUBAC U RUKU

I kod muškaraca i kod žena podrazumijeva divljenje, nježnost ili želju za ljubavlju. Pored toga, on izražava povjerenje kod davaoca.

POLJUBAC PRAĆEN ZAGRLJAJEM

Kada su oba tijela u bliskom kontaktu, to je izraz snažne privrženosti i predaje. Oboje su spremni da se predaju jedno drugom i na senzualan i na seksualan razini.
Izvor: S media

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP