Budva: Sedmodnevni boravak za 50 evra!

Turistička organizacija opštine (TOO) Budva u saradnji sa turističkim organizacijama Bar, Herceg Novi, Tivat, Kotor i Turističkim predstavništvom Crne Gore u Srbiji predstaviće od danas svoju turističku ponudu na 13. međunarodnom sajmu turizma u Nišu.

U saopštenju TOO Budva se navodi da niškoj regiji gravitira oko pola miliona građana Srbije, veliki potencijal imajući u vidu direktnu avio liniju Niš - Podgorica.

TOO Budva će predstaviti veoma povoljne i kvalitetne aranžmane kako za predstojeće Uskršnje i prvomajske praznike, tako i za ovogodišnju sezonu.

Ova organizacija će, kako se navodi, i u budućem periodu kroz kampanju na tržištu Srbije intenzivno promovisati izuzetne prednosti boravka na Primorju, ali i na teritoriji čitave Crne Gore.

Poseban akcenat stavljen je na promociju velikog tradicionalnog karnevala u Budvi i drugih pratećih manifestacija koje su godinama unazad veoma atraktivne turistima sa tržište Srbije, ali i šire.

Cene aranžmana su prilagođene tržištu Srbije, a u predsezoni u dobrom privatnom smeštaju sedmodnevni boravak po sobi iznosi oko 50 evra, dok će ta cena u sezoni biti za 30 odsto viša.

Tu su, ukazuje se, luksuzne vile i apartmani, kao i visokokvalitetni hoteli čija cena prati nivo kvaliteta i usluge i ukidanje ekološke takse.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP